• Retreats
app afbeelding thermen v3

NIEUW: Thermen Resort Account

Hiermee heb je altijd toegang tot je persoonlijke Thermenfans voordelen, je reserveringen, gegevens en een heerlijke dosis ontspannende inspiratie.

Lees meer

Thermen Bad Nieuweschans is ‘Leukste Uitje van Groningen’

Ilona Rave 21 Januari 2020

Thermen Bad Nieuweschans is volgens ANWB-leden het leukste uitje van Groningen. Dit blijkt uit de ANWB-verkiezing ‘Leukste Uitje 2020’. De gouden award hebben wij maandag 21 januari overhandigd gekregen.

Tijdens de verkiezing brachten ANWB-leden massaal hun stem uit op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel op landelijk niveau als per provincie. In totaal werden ruim 80.000 stemmen uitgebracht. Thermen Bad Nieuweschans scoort, naast veel stemmen, op bijna alle onderdelen (prijs-kwaliteitverhouding, sfeer, personeel, faciliteiten en het aanbod) de hoogste cijfers en is daarmee de winnaar van de provincie Groningen. Een greep uit de reacties van de leden over het winnende uitje: ‘Je voelt je echt een gast. Je voelt je verwend, relaxed en je vergeet de zorgen. Het is zo’n ontspannen omgeving.’

Vierde keer op rij
Medio 2019 is kuuroord Fontana overgenomen door ons familiebedrijf Quality Wellnessresorts en is het resort verder gegaan onder de naam Thermen Bad Nieuweschans. Fontana won in 2017, 2018 en 2019 het ‘Leukste Uitje van Groningen’. Het winnen van het ‘Leukste Uitje van 2020’ is voor Thermen Bad Nieuweschans een mooi compliment en een fantastische waardering voor alle inspanningen van het afgelopen jaar. Eén van die inspanningen was de bouw van drie nieuwe sauna’s in oktober. Thermen Bad Nieuweschans zal komend jaar ook niet stil blijven staan. Pieter Spruijt van Thermen Bad Nieuweschans: Ook in de toekomst zullen wij blijven ontwikkelen en hopen natuurlijk, dat we de prijs ook voor het vijfde jaar op rij in ontvangst mogen nemen’.

Image not found

Leukste Uitje 2020
De verkiezing ‘’Leukste Uitje’ is onderdeel van ANWB Eropuit. Ieder jaar gaan ruim één miljoen leden eropuit met een ticket met ANWB ledenvoordeel om een leuke dag uit te beleven. De ANWB-leden stemden voor het ‘Leukste Uitje’ van hun provincie, van het land en van over de grens.

Maak een keuze.