• Retreats

Thermen Bad Nieuweschans opent nieuw saunaplein

Ilona Rave 10 November 2021

Meer ontspannen, meer genieten. Thermen Bad Nieuweschans blijft vernieuwen en verrassen: met een nieuw saunaplein, nieuwe sauna’s en nieuwe belevingen. Op woensdag 10 november opende wethouder Erich Wünker officieel én feestelijk de deuren van ons nieuwe saunaplein. Vanaf vandaag zijn gasten welkom om te genieten van deze nieuwe Nordic wellnesswereld. Kom kijken, genieten én beleven, als eerste!

We brengen nóg meer puurheid en beleving in het Groningse Hoge Noorden: een nieuw saunaplein, nieuwe voetenbaden, maar liefst drie nieuwe sauna’s en een zwembad met watervalmuur – indrukwekkend! Alles in luxe, relaxte Scandinavische stijl.

Drie nieuwe sauna’s

Stap vanaf 10 november in een Scandinavische droom. Wandel over ons nieuwe saunaplein, start je rondje sauna bij onze heerlijke nieuwe voetenbaden, dompel onder in het nieuwe zwembad en zwem langs én achter (!) de prachtige watervalmuur. Met maar liefst drie nieuwe sauna’s is het helemaal genieten. En ontspannen, dat ook!

Hö sauna

Image not found

Nestel je in onze nieuwe Hö sauna en ontdek de geneeskrachtige werking, direct uit de natuur. Door de lage temperatuur en hoge luchtvochtigheid komen de etherische oliën in het hooi vrij. Ze landen op je huid en je ademt ze in. Het effect? Rustgevend, ontspannend en ontstekingsremmend.

Löyly sauna
Image not found

Löyly, is letterlijk vertaald ‘’hete lucht’. Hier geniet je zoals de Finnen dat al jaren doen. Als uitvinders van de sauna weten zij precies wat goed is voor lichaam én geest. Geniet hier van automatische opgietsessies; sensationele belevenissen voor nog meer ontspanning!

Infrarood sauna
Image not found

Weldadige warmtestralen, diepe ontspanning. Het rode licht van de warmtelampen in onze Infrarood sauna heeft een aangename dieptewerking. Je voelt het in heel je lichaam. Ideaal voor mensen met spierpijn, gewrichtspijn en reumatische aandoeningen.


Verdere (toekomst)plannen


Thermen Bad Nieuweschans kijkt én beweegt continu vooruit. Na ons prachtige nieuwe restaurant Norell, het nieuwe saunaplein met nieuwe sauna’s en zwembad, hebben we nog meer weldadige, hartverwarmende plannen… Houd daarvoor onze website en social media goed in de gaten.


Vanaf woensdag 10 november is ons nieuwe saunaplein geopend voor gasten. Kom het zelf ontdekken met ons speciale ontdekkingsarrangement!

Maak een keuze.