• Retreats

Uitgebreid, culinair én tijdloos genieten in ons hotel

Ilona Rave 15 December 2021

Je komt bij ons om te genieten. En dan bedoelen we óók: uitgebreid, culinair en tijdloos genieten. Omdat het mag én omdat het goed voor je is. En, omdat je er de tijd voor krijgt: want de avond is nog lang en er valt nog genoeg te beleven….

Jouw eigen intieme restaurant op je hotelkamer
Na jouw heerlijke dag ontspannen in onze sauna’s en thermaalbaden, is het tijd om je culinair te laten verrassen. Fris je op in je luxe hotelkamer, met een warm bad of fijne douche en laat je door de chef-kok van Restaurant Norell (bekend uit de Lekker500) verrassen met een heerlijk diner op je eigen hotelkamer – persoonlijk per gang geserveerd. Geniet van ingrediënten uit de streek en bijzondere smaak- en wijncombinaties. Een gedekte tafel, comfortabele stoelen, kaarsje en muziekje erbij… Alles kan in jouw eigen intieme restaurant op jouw hotelkamer!


Image not found

Tijd voor jezelf én voor elkaar met ons avondvullende programma
Je hebt ervoor gekozen om even echt weg te zijn. Neem dan ook écht even tijd voor jezelf of voor elkaar. Eindelijk heb je tijd om bij te praten, te genieten van goede gesprekken en het volledig offline zijn. Wij helpen je hierbij met onze ‘Goed gesprekstarter’ en speciale ‘offline box’. En, met tussendoor heerlijke lekkernijen zoals lokale kazen, mini-gerechtjes als oesters en verrassende cocktails – af te halen bij onze culinaire avondbeleving in ons hotel.

Image not found

Leg jezelf in de watten en slaap lekker…
Meer rust, minder stress, heerlijk slapen én uitgerust wakker worden. Leg je telefoon deze avond even weg, neem uitgebreid tijd voor jezelf met een me-time momentje in je luxe badkamer, laat je huid stralen met een heerlijk beautyproduct en geniet van een warm kopje thee. Voor de avond hebben wij een rustgevende meditatie voor je klaar staan. Na dit ontspanmoment kun je heerlijk slapen en wegdromen… waarna je ’s morgens uitgerust wakker wordt en we jou verwennen met een uitgebreid en heerlijk ontbijt…

Uitgebreid, culinair én tijdloos genieten. Júist nu. Je hoeft deze dagen even niet bereikbaar te zijn, de wereld kan wel even wachten… Wanneer kom jij langs? Bekijk ons arrangement Intens genieten

Maak een keuze.