• Retreats
Webshop
duurzaamheid ThermenResorts 1

Op weg naar een 100% duurzame wellnessbeleving

Bij Thermen Bad Nieuweschans steken we veel energie in het verduurzamen van ons resort, met als doel om medio 2024 volledig gasloos en dus ‘all-electric’ te zijn.

Lees verder
Wat wil je reserveren?
Entree incl. sauna Entree Thermaalbad
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher

Zet je moeder in het zonnetje deze Moederdag

26 April 2022

Ben jij op zoek naar een cadeau om je (schoon)moeder, oma, stiefmoeder of vriendin blij te maken deze Moederdag? Verras haar met een Wellnesscadeau! Deze cadeaubon nodigt uit om te genieten én om tot rust te komen. Geef een heerlijke dag complete ontspanning in onze weldadige sauna’s en baden. Of een welverdiende gezichtsbehandeling of massage die haar even helemaal laat wegdromen…

Op 8 mei is het Moederdag, hét moment om die ene speciale vrouw in je leven in het zonnetje te zetten. Vaak is het een behoorlijke uitdaging om iets te vinden wat je haar dit jaar weer kunt geven. Maar met het hartverwarmende Wellnesscadeau maak je iedereen blij én ontspannen, en ontspanning kunnen moeders altijd wel gebruiken! Met de cadeaubon (met waarde vanaf €10) zit je daarom altijd goed. Kies voor een online cadeaubon, die je direct als PDF in je mailbox ontvangt óf ga voor een fysieke bon, die met track & trace op je deurmat (of die van de ontvanger) valt.

Bestel jouw Wellnesscadeau

Maak een keuze.