Ik heb een voucher
voucher inwisselen
DE NL

Hoera, onze baden zijn weer geopend!

Geniet vanaf 1 juni weer van pure ontspanning

Kuren, rusten, relaxen én puur genieten. Wat hebben we het gemist. En, wat zijn we er aan toe.
Goed nieuws, want vanaf 1 juni zijn onze baden weer volledig geopend!

Kom terug naar de bron, dicht bij de oorsprong. Geniet van het zuiverste thermaal water, van luxe behandelingen én van de ultieme rust in ons kuurpark of op de ligweide.

Alle aandacht, rust én ruimte voor jou!

Diepe ontspanning én puur genieten, óók nu onze sauna’s nog gesloten blijven.

We kunnen weer genieten..

Eindelijk even weg van huis. Weer genieten buiten de deur. Een aantal uren ontspannen in het heilzame water uit onze bron. Heerlijk smullen van ons wellnessfood. En, lekker rusten op onze ligweide middenin de natuur. In alle stilte én in het zonnetje!

Onze baden zijn weer geopend. Natuurlijk wel met de nodige maatregelen en veiligheids- en hygiënevoorschriften. Stap in onze thermale baden en je voelt het in heel je lichaam: de pure kracht van thermaal water. Zuivere wellness. Goed voor je lichaam, zacht voor je geest.

Goed om te weten: al onze sauna’s en stoombaden zijn helaas nog steeds gesloten. Jouw (wellness)moment zit dus nu 100% in onze weldadige baden en onze relaxte rustweiden en tuinen. Laat je juist nú met extra aandacht, rust én ruimte verwennen, verrassen én verwarmen. Dubbel zo fijn in deze tijd!

Reserveer nu
Thermen Bad Nieuweschans

Alles voor een veilig én ontspannen verblijf

Je begrijpt dat we achter de schermen hard aan de slag zijn gegaan om jou als gast, maar ook onze medewerkers, een veilige plek te kunnen bieden. Daarom zal je verblijf in ons hotel en/of ons resort op dit moment een beetje anders verlopen dan je bij ons gewend bent. Maar, met inachtneming van de regels, maken we er samen een veilig én ontspannen verblijf van!

We zijn helemaal volgens de RIVM richtlijnen voorbereid op jouw komst. Eén van de maatregelen is dat wij - vanwege veiligheidsredenen- een maximum aantal gasten per dag hanteren. Om dit maximum te bewaken en jouw verblijf te garanderen, is het noodzakelijk én verplicht om op voorhand je entree bij ons te reserveren. Boek dus snel jouw wellnessmoment, want we mogen maar een beperkt aantal gasten toelaten en verwennen…

Benieuwd naar welke andere maatregelen wij nemen? 

Bekijk onze maatregelen

Hotel arrangementen

Bekijk onze arrangementen

Veelgestelde vragen

Bekijk veelgestelde vragen

Maak een keuze.