• Retreats
Webshop
thermenfanspopup v4

Meld je aan voor ons Thermenfans-programma!

Meer aanbiedingen, meer voordelen. Doe mee, meld je aan voor ons Thermenfans-programma én profiteer direct van het 'fan' zijn! Nu met een speciale welkomstactie van maar liefst 20% korting op een entree...

meld je aan
Wat wil je reserveren?
Entree incl. sauna Entree Thermaalbad
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher

Hoera, we zijn weer geopend

Je mag weer genieten in ons resort!

Geweldig wellnessnieuws! Je bent weer welkom om weer te genieten van onze heerlijke warme en heilzame thermale baden. Kuren of lekker baantjes zwemmen. Want, wat is er nu fijner dan in de buitenlucht werken aan je fitheid en vitaliteit?

Wat hebben we het gemist. En, wat zijn we er aan toe. Geniet van het zuiverste thermaal water, van diverse luxe behandelingen of van de ultieme rust in ons badjassenpark. En, wil je je ontspannen bezoek verlengen? Ook Hotel Thermen Bad Nieuweschans is weer geopend!

Diepe ontspanning én puur genieten, óók nu onze sauna’s nog even gesloten blijven.

Voor welk arrangement kies jij?

Geniet van onze heilzame thermale baden

Stap in onze thermale baden, drijf op de kracht van mineralen en zouten en… ontspan!  Je voelt het in heel je lichaam: de pure kracht van thermaal water. Zuivere wellness. Goed voor je lichaam, zacht voor je geest. Geniet van onze baden, van luxe behandelingen én van de ultieme rust in ons badjassenpark of op de ligweide. Het kan én het mag weer. Alle aandacht, rust en ruimte voor jou. Laat je zorgen achter je, ontspan en geniet op jouw manier. En, misschien wil je zelfs wel een nachtje blijven slapen…?

Ons resort is weer deels geopend. Natuurlijk met de nodige maatregelen en veiligheids- en hygiënevoorschriften. Hoewel onze saunafaciliteiten nog even gesloten blijven, kun je bij ons weer genieten van onze heilzame thermale baden, van een weldadige beautybehandeling, van één-op-één ontspanningssessies én van de heerlijkste gerechten. Uiteraard met een verfrissend drankje erbij, op het terras óf op onze ruime ligweide.

Goed om te weten

  • Al onze sauna’s en stoombaden zijn helaas nog steeds gesloten. Jouw (wellness)moment zit dus nu 100% in onze heilzame thermale baden, ons (h)eerlijke take-away wellnessfood én in onze speciale één-op-één ontspanningssessies. Daarnaast is ons Hotel Thermen Bad Nieuweschans ook geopend. Sta jezelf toe om de kalmte op te zoeken en gun jezelf de rust en ruimte die je verdient.

  • We zijn helemaal volgens de RIVM richtlijnen voorbereid op jouw komst. Eén van de maatregelen is dat wij -vanwege veiligheidsredenen- een maximum aantal gasten per dag hanteren (incl. onze hotelgasten). Daarom is het verplicht om op voorhand je entree bij ons te reserveren. Hiermee reserveren wij alle aandacht, rust én ruimte voor jou! 

  • Het dragen van badkleding is verplicht in ons resort.

Rust, ruimte en veiligheid. Onze maatregelen

Natuurlijk zijn wij ons bewust dat het na zoveel weken thuiszitten, best een stap kan zijn om een paar dagen onbezorgd weg te gaan. Wij hanteren een strikt veiligheids- en hygiëneprotocol dat valt binnen de maatregelen van het RIVM. Enkele van onze maatregelen zijn:

- Wij verzoeken gasten, collega’s en leveranciers die griepverschijnselen hebben (koorts, niezen, hoesten) thuis te blijven.
- Kamers worden na gebruik ‘out of order’ gezet en grondig schoongemaakt
- Wij verzoeken iedereen om 1,5 meter afstand tot elkaar te bewaren
- Voor onze baden houden wij ons aan de richtlijnen en adviezen uit het ‘protocol verantwoord zwemmen’
- Een gezond en veilig verblijf gaat bij ons boven alles.

Hotelarrangementen

Boek nu één van onze arrangementen en stap in een wereld van ontspanning.

bekijk onze arrangementen

Onze baden

Stap in onze baden, drijf op de kracht van mineralen en zouten en… ontspan! Goed voor je lichaam, zacht voor je geest.

Bekijk onze baden

Maak een keuze.