Webshop
Personeel horeca2 low

Thermen Bad Nieuweschans zoekt talent!

We zoeken collega's. Dit is jouw kans om te gaan werken in een wel héél relaxte omgeving.

Lees verder
Wat wil je reserveren?
Entree Arrangement
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher

Hoera, onze baden zijn weer geopend

Je mag weer genieten in ons resort!

Geweldig wellnessnieuws! Je bent weer welkom om weer te genieten van onze heilzame thermale baden. Kuren of lekker baantjes zwemmen. Want, wat is er nu fijner dan in de buitenlucht werken aan je fitheid en vitaliteit?

Wat hebben we het gemist. En, wat zijn we er aan toe. Geniet van het zuiverste thermaal water, van luxe behandelingen, van de ultieme rust in ons badjassenpark óf op de ligweide én proef van het leven op onze terrassen. En, wil je even helemaal ontspannen? Ook Hotel Thermen Bad Nieuweschans is weer geopend!

Diepe ontspanning én puur genieten, óók nu onze sauna’s nog even gesloten blijven.

Geniet van onze heilzame thermale baden

Stap in onze thermale baden, drijf op de kracht van mineralen en zouten en… ontspan!  Je voelt het in heel je lichaam: de pure kracht van thermaal water. Zuivere wellness. Goed voor je lichaam, zacht voor je geest. Geniet van onze baden, van luxe behandelingen én van de ultieme rust in ons badjassenpark of op de ligweide. In de zon, met een drankje in de hand óf tijdens een uitgebreide lunch op ons terras. Het kan én het mag weer.  Alle aandacht, rust en ruimte voor jou. Laat je zorgen achter je, ontspan en geniet op jouw manier. En, misschien wil je zelfs wel een nachtje blijven slapen…?

Ons resort is weer deels geopend. Natuurlijk met de nodige maatregelen en veiligheids- en hygiënevoorschriften. Hoewel onze saunafaciliteiten nog even gesloten blijven, kun je bij ons weer genieten van onze heilzame thermale baden, van een weldadige beautybehandeling, van één-op-één ontspanningssessies én van de heerlijkste gerechten. Uiteraard met een verfrissend drankje erbij, op het terras óf op onze ruime ligweide.

Entree thermaalbad

Goed om te weten:

  • Al onze sauna’s en stoombaden zijn helaas nog steeds gesloten. Jouw (wellness)moment zit dus nu 100% in onze heilzame thermale baden, ons (h)eerlijke wellnessfood - met daarbij een verfrissend drankje op het terras, onze relaxte en zonnige ligweide én in onze speciale één-op-één ontspanningssessies. Daarnaast is ons Hotel Thermen Bad Nieuweschans ook geopend. Sta jezelf toe om de kalmte op te zoeken en gun jezelf de rust en ruimte die je verdient.

  • We zijn helemaal volgens de RIVM richtlijnen voorbereid op jouw komst. Eén van de maatregelen is dat wij- vanwege veiligheidsredenen- een maximum aantal gasten per dag hanteren (incl. onze hotelgasten). Daarom is het verplicht om op voorhand je entree bij ons te reserveren. Hiermee reserveren wij alle aandacht, rust én ruimte voor jou! 

  • Het dragen van badkleding is verplicht in ons resort.

arrangementen

Veelgestelde vragen

bekijk

Onze baden

bekijk

Maak een keuze.