Webshop
Cadeaubox Samen Genieten Thermen Soesterberg

NIEUW: Samen Genieten Box!

Een prachtige cadeaubox, inclusief twee sauna-entreebonnen én Babor ampullensets, verpakt in een luxe cadeaubox voor slechts 59,-.

Lees meer

Bedenk de naam van ons (vernieuwde) restaurant!

Nieuwe look, nieuw naam

Scandinavische sauna's, Finse rituelen én weldadig bronwater. Het is puur en gezond genieten bij Thermen Bad Nieuweschans. Straks kun je bij ons nóg meer genieten: ons restaurant 'Waters of the World' krijgt een prachtige metamorfose. En bij een nieuwe look hoort een nieuwe naam, vinden wij. We maken het extra leuk: die naam mag jij bedenken!

Een wedstrijd dus. Mét een culinaire en weldadige prijs! De winnaar mag -zodra het kan- komen genieten van een uitgebreid diner voor twee én van een wellnessdag* in Thermen Bad Nieuweschans, óók voor twee personen. 

Je weet, wij verrassen en inspireren je graag in ons resort. Deze keer mag jij ons verrassen met jouw idee. De enige 'voorwaarde' is dat de naam past bij de beleving en wellness van Thermen Bad Nieuweschans: Scandinavisch en het Hoge Noorden. 

Wij kijken uit naar jouw inzending!

* Rekening houdend met de mogelijkheden die er zijn wanneer we weer geopend zijn.

Voor- en achternaam *

E-mailadres *

De nieuwe naam voor ons restaurant is... *

Waarom heb jij voor deze naam gekozen?

* Als je meedoet aan deze actie, ga je akkoord met de voorwaarde dat we jouw gegevens gebruiken om jouw deelname aan de actie te kunnen verwerken, winnaars te kunnen bepalen en je op de hoogte te houden van het verloop van de actie. De winnende naam van ons vernieuwde restaurant zal in de week van 3 mei bekend worden gemaakt via de nieuwsbrief van Thermen Bad Nieuweschans.

Maak een keuze.