Webshop
TBN Keuken Keri3

Thermen Bad Nieuweschans Banenmarkt

Tijdens de Banenmarkt op 18 mei om 19:00 en 20:00 uur krijg je de kans om meer te weten te komen over ons dynamische bedrijf en om te ontdekken of een baan binnen de wellnesswereld en hospitality iets voor jou is…

Ontdek meer
Wat wil je reserveren?
Entree incl. sauna Entree Thermaalbad
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher

Ga voor rust, balans en nieuwe energie

De wereld vraagt je aandacht. Onze workshops en meerdaagse retreats brengen de aandacht terug naar jezelf. Naar het hier en nu. Even rust, zowel geestelijk als lichamelijk. Zodat jij de aandacht kan geven aan de wereld om je heen, vanuit balans. Kies wat bij jou past, maak grote persoonlijke stappen én doe nieuwe energie op. In combinatie met onze wellness is het een cadeau voor jezelf!

Ontdek wat bij jou past, ervaar de verandering

Heb je het gevoel minder goed te functioneren? Merk je dat je vast loopt in bepaalde gedachtegangen? Is je energiepeil nihil of voel je je gestrest en zit er veel spanning in je lichaam? Om dit te doorbreken, is het nu de tijd voor verandering. Onze workshops en retreats zetten je in beweging. Vooruit, in de voor jou juiste richting.

Het resultaat? Inzicht in jezelf en tot de kern. Je ontdekt wat je werkelijk wilt én vindt wat je nodig hebt. Iedere workshop of retreat heeft specifieke doelen en resultaten. Waar ben jij naar op zoek?

Maak een keuze.