• Retreats
app afbeelding thermen v3

NIEUW: Thermen Resort Account

Hiermee heb je altijd toegang tot je persoonlijke Thermenfans voordelen, je reserveringen, gegevens en een heerlijke dosis ontspannende inspiratie.

Lees meer

Sauna vlakbij Assen

Ben jij toe aan ultieme ontspanning in de buurt van Assen? En wil jij heerlijk komen kuren, rusten, relaxen en genieten? Op slechts 40 minuten van Assen, vlakbij de Duitse grens, ligt sauna- en wellnessresort Thermen Bad Nieuweschans. Een resort met authentieke en hartverwarmende sauna's, maar ook met heilzame thermale baden, recht uit de bron!

Ultiem ontspannen in vlakbij Assen

De sauna's en thermale baden

De sauna's van Thermen Bad Nieuweschans bieden je veel verrassingen. In iedere sauna vind je nieuwe belevingen en rituelen. Ga je voor de intense beleving in onze Noordelicht sauna? Of kom jij helemaal tot rust met de warmte en dennenhot in de Kelo sauna? Welke sauna je ook kiest, je zult heerlijk gaan ontspannen.

Een bezoek aan Thermen Bad Nieuweschans is natuurlijk niet compleet zonder een bezoek aan onze thermale baden. Drijf op de kracht van mineralen en zouten en... ontspan! De thermale baden zijn bieden jou een extra ontspanningsbeleving én zijn ook nog eens goed voor de gezondheid. Je kunt kiezen uit verschillende baden (bijvoorbeeld het Parkbad of het Panoramabad) met een fantastisch uitzicht. 

Wellness overnachting vlakbij Assen

Ga jij voor ultieme ontspanning? Dan kun je kiezen voor één van onze arrangementen. Wat is er lekkerder om jouw bezoek aan onze sauna's of thermale baden te combineren met een heerlijke massage? Of een heerlijke maaltijd? 

Natuurlijk leggen we je ook nog graag wat langer in de watten. Daarom kun je ook blijven slapen in Hotel Thermen Bad Nieuweschans. Zo kom je nog meer tot rust en hoef je niet na je dag ontspanning direct terug te rijden. Met onze hotelarrangementen kun je zelfs meerdere dagen ultiem ontspannen!

Route van Assen naar Thermen Bad Nieuweschans

Vanuit Assen is het ongeveer 40 minuten rijden naar Thermen Bad Nieuweschans. 

Klik hier om vast jouw route te plannen. 

Direct reserveren

Wil je direct een dagje ontspanning gaan plannen? Reserveer dan nu direct.

Ontdek meer

Sauna Arrangementen

Een dagje ontspanning combineren met een heerlijke lunch of diner? Of met een behandeling?

Juna's verhaal

Maak een keuze.