• Retreats
Webshop
duurzaamheid ThermenResorts 1

Op weg naar een 100% duurzame wellnessbeleving

Bij Thermen Bad Nieuweschans steken we veel energie in het verduurzamen van ons resort, met als doel om medio 2024 volledig gasloos en dus ‘all-electric’ te zijn.

Lees verder
Wat wil je reserveren?
Entree incl. sauna Entree Thermaalbad
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher

Puur genieten

Veilig en zorgeloos ontspannen

Geniet van onze unieke thermaalbaden met water uit eigen bron, onze Lampivaara sauna, van het prachtige lichtspektakel in onze Noorderlicht sauna, de nieuwe menukaart in onze restaurants én nog veel meer… Alles vraagt aandacht, jij verdient het nu. Wanneer kom jij weer veilig en zorgeloos genieten?

Kom puur genieten

Weldadige warmte, diepe ontspanning. Thermen Bad Nieuweschans is geopend, voor jou. Omdat het mag, maar vooral omdat het goed is voor jou. Sterker nog, je hebt het nodig. En verdiend…

Geniet van pure wellness. Ga voor de heilzame kracht van onze unieke Thermaalbaden, de intense beleving in onze Noorderlicht Sauna of voor de traditionele warmte in onze Finse sauna.

Extra fijn; wij zorgen voor een veilig én zorgeloos bezoek voor jou, waarbij de 1,5 meter altijd gewaarborgd blijft. Ook laten we minder gasten toe, waardoor jij als gast nóg meer rust en ruimte hebt om te ontspannen.

Goed én gezond voor jou!

In alles waar we niet aan toe komen, komen we vooral niet toe aan onszelf. Hoogste tijd om even aan jezelf te denken. En aan je gezondheid. Want onze sauna’s zijn naast heerlijk ontspannend óók nog eens zuiverend en helend. Wil je juist nú je weerstand verhogen, je immuunsysteem versterken en ontspannen op een veilige plek? Gun jezelf dan één of meerdere saunagangen. Het zal je goed doen, dat beloven we je.

Want wist je bijvoorbeeld dat…

✓ Wanneer je regelmatig de sauna bezoekt, je minder vatbaar bent voor ziektes en (griep)virussen.

✓ Uit meerdere wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat het COVID-19 virus in activiteit afneemt bij een temperatuur tussen de 40-60 graden.

✓ Een dagje sauna voor zo’n ontspannen gevoel zorgt, dat je het gevoel hebt een week op vakantie te zijn geweest.

✓ De lichaamseigen stof ‘Serotonine’ toeneemt in het bloed tijdens een dagje sauna. Deze stof zorgt dat je je vrolijk, gelukkig én relaxt voelt.

Fijn om te weten:

Je begrijpt dat we achter de schermen hard aan de slag zijn gegaan om jou als gast, maar ook onze medewerkers, een veilige plek te kunnen bieden. Daarom zal je verblijf bij ons op dit moment iets anders verlopen dan je van ons gewend bent. Maar, met inachtneming van de regels, maken we er samen een veilig én ontspannen verblijf van!

  • We zijn helemaal volgens de RIVM richtlijnen voorbereid op jouw komst. Eén van de maatregelen is dat wij een maximum aantal gasten per dag hanteren. Daarom is het verplicht om je entree bij ons te reserveren.

  • Onze restaurants en terrassen zijn geopend voor een heerlijk verfrissend drankje, lekkere lunch of uitgebreid diner.

  • Iedere woensdag is het bij ons badkledingdag. Op deze dag is het verplicht om badkleding te dragen, terwijl het op andere dagen juist niet is toegestaan.

Onze maatregelen

Benieuwd hoe jouw dagje sauna er in deze tijd uit ziet en weten waar je rekening mee moet houden? Lees het hier.

Bekijk meer

Geef ontspanning cadeau

Het mooiste cadeau in deze tijd. Gun diegene die jij liefhebt óók wat meer ontspanning. En tijd voor zichzelf.

Onze cadeaubon

Maak een keuze.