Webshop
Cadeaubox Samen Genieten Thermen Soesterberg

NIEUW: Samen Genieten Box!

Een prachtige cadeaubox, inclusief twee sauna-entreebonnen én Babor ampullensets, verpakt in een luxe cadeaubox voor slechts 59,-.

Lees meer

Balneobad

Weldadige massagestralen, goed voor je lichaam

Ook binnen is het genieten bij Thermen Bad Nieuweschans, want aan het Saunaplein vind je het heerlijke Balneo bad. De temperatuur van het water, de massagestralen en straalstromen zorgen ervoor dat je je fitter en gelukkiger voelt.

Temperatuur 32°
massagestralen Stimulerende en helende werking
Ongekleed Het Balneo bad wordt ongekleed gebruikt

Bad vol kracht en energie

Het heerlijke warme water van 32°C is op zich al een weldaad, in het Balneo bad gaan we nog een stapje verder. Zodra je je onderdompelt in het water voel je het: dit bad heeft iets bijzonders, iets extra’s… Inderdaad, jetstreams en straalstromen maken het tot een heerlijk massagebad.

Het warme water en de massagestralen hebben samen voor een stimulerende en helende werking op jouw lichaam. Dit bad ontspant je spieren en heeft een aangenaam effect op je gewrichten. Sluit voor even je ogen en geniet!

Het Balneo bad is onderdeel van de saunafaciliteiten en wordt daarom ongekleed gebruikt.

reserveren

Tarieven

Thermaalbad 

  Prijs
Entree  € 20,50
Entree ochtend (tot 13.00 uur) € 17,50
Entree avond (vanaf 16.00 uur) € 17,50


Thermen (incl. thermaalbad)

  Prijs
Entree  € 30,50
Entree ochtend (tot 13.00 uur) € 21,50
Entree avond (vanaf 16.00 uur) € 23,50


Reserveren is verplicht.
 We hanteren een verplichte aankomst- en vertrektijd, zodat wij onze gastenaantallen kunnen reguleren en de veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers kunnen waarborgen. Wij vragen je dan ook ons resort te verlaten op de vertrektijd die je bij jouw reservering aangeeft.

Weekenden
Op vrijdag, zaterdag, zondag geldt een weekendtoeslag van € 3,-. Bij externe acties/vouchers gelden afwijkende weekendtoeslagen, deze staan vermeldt op de voucher en/of de actiepagina.

boek nu

Ontdek onze sauna's

Authentiek, hartverwarmend én goed voor jou

bekijk

Samen Genieten

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Twee sauna entreebonnen voor slechts 59,-. Verpakt in een luxe cadeauverpakking.

bekijk

Maak een keuze.