Badenkaart
Bekijk onze webshop
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher
DE NL

Belevenis programma

Voor de ultieme wellnessbeleving

Even uit je hoofd en weer ín je lichaam. Luisteren naar wat je lijf nodig heeft. Gun jezelf positieve energie, balans én een ontspannen gevoel. Dat bieden we jou met ons unieke belevenisprogramma.

Kies wat bij jou past & geniet

Kies tijdens jouw bezoek waar je op dat moment behoefte aan hebt en wat die dag bij jou past. Niks moet, alles mag. Het is jouw dag! Al onze rituelen zijn toegankelijk op basis van beschikbaarheid. Extra fijn: je hoeft dus vooraf nog geen keuze te maken.

Kelosauna

Wat hebben we voor jou in petto?

Van heerlijke klankrituelen en geurbelevenissen tot rustgevende meditaties. Alles om jouw ontspannen dag helemaal compleet te maken. Extra fijn, juist nu! Ervaar wat het voor je lichaam doet en maak kennis met ons speciale belevenisprogramma…

We bieden je dagelijks heerlijke rituelen en geurbelevenissen. Ontspanning, ruimte én rust gegarandeerd. 

 

Geur- en klank rituelen

Geur beleving Geniet van de fijne warmte in onze kelo sauna én ervaar het weldadige effect van etherische oliën op jouw lichaam. Sluit je ogen en ga even voor een moment op reis. Onze saunameesters laten je kennismaken met de magie van geur. Ontspannend en verkwikkend.                                   

Klank ritueel: Leg je gedachten even naast je neer en focus op het hier en nu. Een fijne combinatie van de weldadige warmte van onze kelo sauna en de klanken van de rustgevende oosterse instrumenten. Heerlijk voor lichaam en geest.                                                       

Smoke ritueel: Ontdek de unieke combinatie van klank en geur in onze fijne parkserre. Ervaar de magie van oosterse instrumenten en de geur van kruiden, hout en hars. Een bijzondere en ontspannen ervaring die zeker de moeite waard is. 

Meditaties

Droomreis: Laat je op de relaxte banken in de Parkserre meevoeren op reis in je eigen dromen. Kom helemaal tot rust door de ontspannende klanken van oosterse instrumenten en de geur van wierook. Een moment om de aandacht te brengen waar je dat het meest nodig hebt. Een heerlijke energieboost. 

Extra fijn: bij mooi weer is het ritueel buiten in de sfeervolle saunatuin. Geniet van het zonnetje, de verfrissende buitenlucht en de vogeltjes die fluiten. Het maakt het wellnessgevoel helemaal compleet. 

Het belevenisprogramma is inclusief bij

Deze arrangementen

Bekijk

Deze entree

Bekijk

Maak een keuze.