Webshop
cryobehandeling

Nieuw: Cryokaart

Ervaar de gezondheidsvoordelen van Cryotherapie. Koop nu een Cryokaart en profiteer van mooie kortingen.

Meer info
Wat wil je reserveren?
Entree incl. sauna Entree Thermaalbad
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher

Rituelen & Meditaties

Gun jezelf positieve energie en balans!

Een dag in Thermen Bad Nieuweschans is een dag maximaal genieten. Met onze rituelen en meditaties maak je jouw wellnessdag nóg fijner. Heerlijke verwenrituelen, geurbelevenissen en meditaties.

Geur- en klank rituelen

Geur beleving: Geniet van de fijne warmte in onze kelo sauna én ervaar het weldadige effect van etherische oliën op jouw lichaam. Sluit je ogen en ga even voor een moment op reis. Onze saunameesters laten je kennismaken met de magie van geur. Ontspannend en verkwikkend.

Klank ritueel: Leg je gedachten even naast je neer en focus op het hier en nu. Een fijne combinatie van de weldadige warmte van onze kelo sauna en de klanken van de rustgevende oosterse instrumenten. Heerlijk voor lichaam en geest.

Smoke ritueel: Ontdek de unieke combinatie van klank en geur in onze fijne parkserre. Ervaar de magie van oosterse instrumenten en de geur van kruiden, hout en hars. Een bijzondere en ontspannen ervaring die zeker de moeite waard is.

Meditaties

Droomreis: Laat je op de relaxte banken in de Parkserre meevoeren op reis in je eigen dromen. Kom helemaal tot rust door de ontspannende klanken van oosterse instrumenten en de geur van wierook. Een moment om de aandacht te brengen waar je dat het meest nodig hebt. Een heerlijke energieboost.

Extra fijn: bij mooi weer is het ritueel buiten in de sfeervolle saunatuin. Geniet van het zonnetje, de verfrissende buitenlucht en de vogeltjes die fluiten. Het maakt het wellnessgevoel helemaal compleet.

 

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

lees meer

NIEUW: Cryokaart

Ervaar de gezondheidsvoordelen van Cryotherapie.

meer info

Maak een keuze.