• Retreats

Wellness, slapen, nog meer wellness

Blijf overnachten in Hotel Thermen Bad Nieuweschans

Wil jij de ultieme wellness ervaring?

Beleef het bij Hotel Thermen Bad Nieuweschans

Zorgeloos en uitgebreid genieten, wie wil dat nu niet? Er even tussenuit is wat we in deze periode allemaal fijn vinden. Een periode waarin we goed op onze gezondheid moeten letten, maar er ook ruimte voor ontspanning moet zijn.

Als hotelgast kun je heerlijk bij ons komen genieten van al onze saunafaciliteiten, onze thermale baden, ons beautycentrum én ons restaurant. Veilig, zorgeloos en verantwoord. Voor een wellnessbeleving die extra lang mag duren...

De meest uitgebreide én pure vorm van wellness

Ga jij voor de ultieme wellnessbeleving? Bij Thermen Bad Nieuweschans weten we hoe belangrijk het is om tijd te nemen voor dingen die belangrijk voor je zijn. Wij bezorgen je een ontspannen én compleet verblijf waarin je even een pauze neemt, ontspant en gewoon even tijd voor jezelf neemt.

Beleef onze sauna’s en heilzame thermale baden, kom tot rust tijdens een massage én ontdek de verse smaken van onze heerlijke gerechten in ons restaurant.

Houd het ontspannen gevoel vast, laat je zorgen los en blijf heerlijk slapen. 

Praktische informatie

Onze hotelarrangementen zijn altijd inclusief ontbijtbuffet en twee (ja echt, 2!) dagen sauna-entree. Je komt immers om maximaal te genieten! 

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Wil je bijvoorbeeld meer weten over de kamers? Over inchecken, uitchecken of over het ontbijt? Of ben je nieuwsgierig naar onze arrangementen? Alles wat je wilt en moet weten hebben we voor je op een rij gezet.

Waarom overnachten?

Ogen dicht en languit genieten. Maak van je bezoek een complete wellnessbeleving door voor een hotelarrangement te kiezen. Kies voor kostbare tijd voor jezelf, of voor elkaar. Wij trakteren je op het beste van het huis én alleen onze hotelgasten mogen gebruik maken van onze restaurants.

✓ Je houdt het weldadige gevoel van ontspanning langer vast
✓ Je hoeft niet meer naar huis te rijden
✓ ’s Avonds kun je uitgerust bij het diner aanschuiven – alléén voor hotelgasten beschikbaar!
✓ Je loopt zo in je badjas vanuit de wellness naar je luxe hotelkamer
✓ Na een ontspannen nacht in een comfortabel bed geniet je de volgende ochtend van een heerlijk en uitgebreid ontbijt
✓ En, de volgende dag ontspan je opnieuw in onze heerlijke sauna’s en thermale baden

Hotel Thermen Bad Nieuweschans

Van ons hoef je niet naar huis, we leggen je graag nog wat langer in de watten! Blijf daarom slapen in ons heerlijke Hotel Thermen Bad Nieuweschans. Zo kom je nóg meer tot rust. En zeg nou zelf, dat verdien je!

Na uren kuren in onze baden en genieten van onze sauna's, is het fijn om direct in een zacht bed te kruipen. Niet meer reizen, maar gelijk wegdromen. Boek een kamer in ons fijne hotel en geniet de volgende dag gewoon weer van weldadige wellness…

Bekijk onze hotelarrangementen

Onze hotel arrangementen

Neem dat ontspannen gevoel mee naar morgen, blijf lekker slapen in Hotel Thermen Bad Nieuweschans!

Bekijk arrangementen

100% duurzaam!

Doel om medio 2024 volledig gasloos en dus ‘all-electric’ te zijn.

Lees er alles over

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau!

ONTDEK MEER

Maak een keuze.