• Retreats
Webshop
duurzaamheid ThermenResorts 1

Op weg naar een 100% duurzame wellnessbeleving

Bij Thermen Bad Nieuweschans steken we veel energie in het verduurzamen van ons resort, met als doel om medio 2024 volledig gasloos en dus ‘all-electric’ te zijn.

Lees verder
Wat wil je reserveren?
Entree incl. sauna Entree Thermaalbad
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher

SaunaLodge

Laat je meenemen door de Nordic sfeer én menukaart

Neem de tijd, vergeet de tijd, want het is hoog tijd: om even heerlijk te smullen en genieten in de SaunaLodge. Laat je meenemen door de Nordic sfeer én menukaart.

Van lekkere tussendoortjes tot heerlijke, verse salades; in de SaunaLodge zet je je smaakpapillen op genieten. En dat mag, tijdens jouw sauna- en kuurdag!

De puurheid van het Hoge Noorden

Nestel je lekker in de SaunaLodge, een echt Nordic ervaring! De warmte van de haard, het authentieke balken plafond… of neem bij mooi weer plaats op ons prachtige houten terras met uitzicht over het groene badjassenpark. Vergeet hier even de tijd en geef je lichaam de aandacht die het verdient. 

Onze chefs gaan je verrassen, dat is zeker. Zij weten de fijne kneepjes van de Scandinavische keuken perfect te verwerken in de heerlijkste gerechten, die ze koken, roken, pekelen én fermenteren. Denk aan heerlijk krokante Flammkuchen, Zweedse gehaktballetjes, frisse en romige Skyr en verse vis uit de rookoven. De Noren hebben een keuken om ú tegen te zeggen. Een perfecte combinatie van eenvoudig én smakelijk.

100% duurzaam!

Doel om medio 2024 volledig gasloos en dus ‘all-electric’ te zijn.

Lees er alles over

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau!

ontdek meer

Maak een keuze.