Webshop
TBN Keuken Keri3

Thermen Bad Nieuweschans Banenmarkt

Tijdens de Banenmarkt op 18 mei om 19:00 en 20:00 uur krijg je de kans om meer te weten te komen over ons dynamische bedrijf en om te ontdekken of een baan binnen de wellnesswereld en hospitality iets voor jou is…

Ontdek meer
Wat wil je reserveren?
Entree incl. sauna Entree Thermaalbad
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher

SaunaLodge

Laat je meenemen door de Nordic sfeer én menukaart

Neem de tijd, vergeet de tijd, want het is hoog tijd: om even heerlijk te smullen en genieten in de SaunaLodge. Laat je meenemen door de Nordic sfeer én menukaart.

Van lekkere tussendoortjes tot heerlijke, verse salades; in de SaunaLodge zet je je smaakpapillen op genieten. En dat mag, tijdens jouw sauna- en kuurdag!

Gerecht Salade SaunaLodge

Kleine tapas & grote plates...

Nestel je lekker in de SaunaLodge. De warmte van de haard, het authentieke balken plafond… een echte Nordic ervaring. Heerlijk om even te ontspannen tussen het kuren door en aandacht te geven aan de inwendige mens… Kies wat lekkers van de menukaart! 

Wat dacht je van de speciale Lodge Tapas: kleine gerechten, heerlijk als tussendoortje. Is de trek groter? Dan zijn de Lodge Plateaus met meerdere Tapas een goede keuze. Of de Lodge Plates, verse maaltijdgerechten om van de smullen én genieten.

Kies een fijne stoel of bank in de SaunaLodge en vergeet voor even de tijd. Dat wordt genieten, beloofd!

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

Lees er alles over

Wellnesscadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht!

Al vanaf € 10,-

ontdek meer

Maak een keuze.