• Retreats
Webshop
duurzaamheid ThermenResorts 1

Op weg naar een 100% duurzame wellnessbeleving

Bij Thermen Bad Nieuweschans steken we veel energie in het verduurzamen van ons resort, met als doel om medio 2024 volledig gasloos en dus ‘all-electric’ te zijn.

Lees verder
Wat wil je reserveren?
Entree incl. sauna Entree Thermaalbad
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher

Hö sauna

Opwarmen in het hooi

In Zweden maken ze er al honderden jaren gebruik van: de verzachtende kracht van hooi (in het Zweeds: Hö). Boeren ontdekten het op hun zomerboerderijen, terwijl het hooi broeide in de schuren en zomerzon. Veel boeren overnachtten in hun hooischuren en merkten ‘t: ze sliepen als een roos, vermoeide spieren ontspanden en hun immuunsysteem werd versterkt. Ervaar diezelfde rust én weldaad in onze zuiverende Zweedse Hö sauna.

Temperatuur 60°
Voordelen Zuiverende en helende werking
Bijzonder Aromatische geur van hooi

Natuurlijk genieten

Alle reden om je in onze Hö sauna te nestelen en zelf de geneeskrachtige werking van hooi te ervaren. Door de prettige lage temperatuur en hoge luchtvochtigheid komen de etherische oliën in het hooi vrij. Ze landen op je huid en je ademt ze in. Het effect? Verzachtend, ontstekingsremmend en natuurlijk… heerlijk ontspannend.

Ontspannen in de Fäbod

Blokhut of Fäbod; zo noemen de Zweden hun traditionele (zomer)boerderij. De bewoonde wereld lijkt kilometers ver weg. De natuur is dichtbij. Een knusse, sfeervolle plek. Hier is het warm, gezellig oftewel ‘Hygge’.

100% duurzaam!

Doel om medio 2024 volledig gasloos en dus ‘all-electric’ te zijn.

Lees er alles over

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau!

ontdek meer

Maak een keuze.