• Retreats
Webshop
thermenfanspopup v4

Meld je aan voor ons Thermenfans-programma!

Meer aanbiedingen, meer voordelen. Doe mee, meld je aan voor ons Thermenfans-programma én profiteer direct van het 'fan' zijn! Nu met een speciale welkomstactie van maar liefst 20% korting op een entree...

meld je aan
Wat wil je reserveren?
Entree incl. sauna Entree Thermaalbad
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher

Infrarood sauna

Warmte die je omarmt

Weldadige warmtestralen, diepe ontspanning. Het rode licht van de warmtelampen in de Infrarood sauna heeft een aangename dieptewerking. Je voelt het in heel je lichaam. Van je huid naar je spieren en gewrichten. Een heerlijk gevoel. Je lichaam zal je dankbaar zijn!

Temperatuur 60°
Voordelen Weldaad voor spieren en gewrichten
Bijzonder Diepe warmte

Diepe, weldadige warmte

Ga lekker zitten op de houten banken en laat de infraroodlampen hun verrassend aangename werk doen. De warme infraroodstralen voelen als zonnestralen die je lichaam omarmen. De stralingswarmte dringt diep door in je lichaam. Dat is naast heel aangenaam, vooral heel goed voor je.

Spierpijn, gewrichtspijn, reumatische aandoeningen… De dieptewerking heeft een positief effect op deze klachten en verzachten zo ongemakken. Ook je hart, bloedvaten en cholesterolgehalte varen er wel bij. Met een temperatuur van 60 graden is deze sauna bovendien heel zacht en aangenaam.

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

Lees er alles over

Wellnesscadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht!

Al vanaf € 10,-

ontdek meer

Maak een keuze.