Webshop
Cadeaubox Samen Genieten Thermen Soesterberg

NIEUW: Samen Genieten Box!

Een prachtige cadeaubox, inclusief twee sauna-entreebonnen én Babor ampullensets, verpakt in een luxe cadeaubox voor slechts 59,-.

Lees meer

Infrarood sauna

Diepe, weldadige warmte voor spieren

Laat je omarmen door de warmte van onze infrarood sauna. De stralen raken je huid én de warmte dringt door tot in je lichaam. Je spieren en gewrichten zullen je dankbaar zijn.

Temperatuur 50°
Voordelen Plaatselijke warmte
Bijzonder Directe warmte
ts 23992 infraroodsauna

Diepe warmte en verzachting

Kies een van de warmtebronnen, neem plaats op de houten banken en ontspan. Dat is alles wat jij hoeft te doen in de infrarood sauna. Oh ja, en genieten natuurlijk. De infraroodlampen doen de rest. De stralingswarmte dringt diep door in je lichaam. Dat is naast heel aangenaam vooral heel goed voor je.

Spierpijn, gewrichtspijn, reumatische aandoeningen… De infraroodstralen werken gericht en verzachten zo klachten en ongemakken. Ook je hart, bloedvaten en cholesterolgehalte varen er wel bij. Met een temperatuur van 50°C  is deze sauna bovendien heel zacht en aangenaam.

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

Samen Genieten

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Twee sauna entreebonnen voor slechts 59,-. Verpakt in een luxe cadeauverpakking.

Maak een keuze.