• Retreats
app afbeelding thermen v3

NIEUW: Thermen Resort Account

Hiermee heb je altijd toegang tot je persoonlijke Thermenfans voordelen, je reserveringen, gegevens en een heerlijke dosis ontspannende inspiratie.

Lees meer

Kelo sauna

Warmte en dennenhout uit de Poolcirkel

Dit is de puurheid van de Poolcirkel. Zodra je hier binnenstapt, ruik je het Hoge Noorden; de herkenbare, pure geur van dennenhout. De Kelo sauna is een authentieke en intense ervaring.

Temperatuur 80°
Voordelen Reinigt je huid.
Bijzonder Verhoogt je weerstand.

Puurheid uit de Poolcirkel

Een authentieke ervaring, voor de ervaren saunaliefhebber én voor de nieuwkomer die in is voor een intens saunamoment.

Deze Finse sauna is gebouwd van speciaal geselecteerde dennenstammen, dit zorgt voor een pure sauna ervaring. Met de lange stammen maakten we lange banken waar je heerlijk languit op kunt liggen.

Met een temperatuur van 80 graden is dit een aangename sauna. De luchtvochtigheid is hoog waardoor de temperatuur naast intens ook aangenaam voelt. Een weldaad voor je luchtwegen én huid. 

Extra bijzonder: de Kelo sauna is voorzien van een regendouche voor automatische opgietingen. Natuurlijk staan hier ook regelmatig saunameesters klaar om een heerlijke opgieting te verzorgen.

Beleef de Banja opgieting

Het originele Russische Banja ritueel. Ervaar de verkwikkende geur en rustgevende kracht van de takken van de berkenboom.

Deze opgieting vindt elke dag plaats.

100% duurzaam!

Doel om medio 2024 volledig gasloos en dus ‘all-electric’ te zijn.

Lees er alles over

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau!

ONTDEK MEER

Maak een keuze.