• Retreats

Löyly sauna

Authentiek en puur Fins

Löyly, letterlijk vertaald als ‘hete lucht’. Hier geniet je zoals de Finnen dat al jaren doen. Als uitvinders van de sauna weten zij precies wat goed is voor lichaam én geest.

Deze sauna reinigt je lichaam, ontspant je spieren en verfrist je geest. Met een temperatuur van 80 graden is het hier aangenaam genieten. En, extra bijzonder? De sauna is voorzien van een koperen ketel met water voor aromatische en automatische opgietingen. Weldadig en ontspannend!

temperatuur 80°
Voordelen Ontspant je spieren en verfrist je geest
Bijzonder Automatische opgietingen

Authentiek en puur Fins

Een ware authentieke én weldadige beleving. Je beleeft het in onze Löyly sauna. Met de Löyly sauna hebben we een heuse Finse traditie in huis bij Thermen Bad Nieuweschans.

Boven de kachel hangt een koperen ketel die zich automatisch vult met een hoeveelheid water. In combinatie met de heerlijke etherische oliën, geniet je hier ieder moment van een subtiele, kalmerende geur door de sauna. Een aangename warmte reinigt je huid, verlicht pijnlijke gewrichten en verzacht je luchtwegen. Een sauna waar je van houdt, dat weten we zeker!

Automatische opgietingen

Met een temperatuur van 80 graden is het hier heet en droog. Voor veel gasten is een opgieting een vast onderdeel van hun saunadag. Voor jou ook? In de Löyly sauna geniet je ieder halfuur van een heerlijke, 10-minuten durende automatische opgieting. Weldadig en ontspannend!

Loyly sauna Thermen Bad Nieuweschans nieuw

100% duurzaam!

Doel om medio 2024 volledig gasloos en dus ‘all-electric’ te zijn.

Lees er alles over

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau!

ONTDEK MEER

Maak een keuze.