• Retreats
app afbeelding thermen v3

NIEUW: Thermen Resort Account

Hiermee heb je altijd toegang tot je persoonlijke Thermenfans voordelen, je reserveringen, gegevens en een heerlijke dosis ontspannende inspiratie.

Lees meer

Stoom Badhuis

Ervaar de weldaad van stoom en bronwater

Heerlijk geurende stoom, puur thermaal water uit onze eigen bron en een milde temperatuur van 47°C. In het Stoom Badhuis ontspan en geniet je van top tot teen. Een verkwikkende belevenis!

BADKLEDING:
Omdat het Stoom Badhuis onderdeel is van het Thermaalbad wordt ook hier badkleding gedragen.

Krachtig, helend & heilzaam

Het Stoom Badhuis hoort echt bij jouw dag in ons kuuroord. Want dit verrassende badhuis is onderdeel van het Thermaalbad. Ook hier kun je dus genieten van de kracht en helende werking van het mineraalhoudende water uit onze eigen thermale bron.

Neem plaats op een van de banken en geef je over aan het moment. Terwijl het krachtige, warme mineraalwater zachtjes over je schouders stroomt, ruik je de heerlijk geurende stoom. In deze ruimte met 100% luchtvochtigheid en een temperatuur van 47°C voel je je heerlijk ontspannen, dat is zeker.

Het Stoom Badhuis heeft een ontspannend effect op je hele lichaam. Het is heilzaam voor je luchtwegen en huid. En omdat je je totaal ontspant krijgt ook je geest een opkikker. Na je stoombad-moment (10-15 min.) koel je af onder de milde, verkwikkende neveldouches.

Let op: het is belangrijk om tussen het gebruik van het Thermaalbad en het Stoom Badhuis wat tijd te nemen af te koelen, te rusten en drinken.

100% duurzaam!

Doel om medio 2024 volledig gasloos en dus ‘all-electric’ te zijn.

Lees er alles over

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau!

ONTDEK MEER

Maak een keuze.