Webshop
TBN Keuken Keri3

Thermen Bad Nieuweschans Banenmarkt

Tijdens de Banenmarkt op 18 mei om 19:00 en 20:00 uur krijg je de kans om meer te weten te komen over ons dynamische bedrijf en om te ontdekken of een baan binnen de wellnesswereld en hospitality iets voor jou is…

Ontdek meer
Wat wil je reserveren?
Entree incl. sauna Entree Thermaalbad
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher

Sauna Valentijns- cadeau

Liefde is …samen naar de sauna

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Weten dat je straks een hele dag samen kunt genieten van onze sauna’s, thermale baden en het heerlijke belevenisprogramma. Wie wil dat nú niet?

Sauna cadeaubon
Al vanaf € 10,-

Wellnesscadeau

Deel jij je liefde voor de sauna met je vriend, vriendin, moeder, zus of beste vriendin? Even alle aandacht voor elkaar én extra liefde voor jezelf. Verras jouw Valentijn dan met een hartverwarmend Valentijnscadeau én geniet samen van heerlijk warme wellness. Pure verwennerij!

Gun het je geliefde om er weer even tussen uit te gaan
♥ Geniet samen van een ontspannen dag in onze pure sauna’s en thermaalbaden 
♥ Ruim de tijd om jullie datum te plannen, de bon is maar liefst 2 jaar geldig!

Al vanaf € 10,- 

direct bestellen

Cadeaubon met waarde

Liever iemand zelf laten kiezen?  Onze cadeaubon met waarde nodigt uit om te genieten. En om tot rust te komen. Met een heerlijke dag ontspanning in onze sauna’s en baden óf met een welverdiende massage of fijn product uit de beautyshop.

Extra fijn? Jij bepaalt zelf de waarde van de cadeaubon (vanaf 10,-), de bon is maar liefst 2 jaar geldig én ook te besteden bij één van onze andere resorts: Thermen Soesterberg, Thermen Berendonck of Thermen Bussloo.

ja, ik wil!

Liefde voor jezelf!

Valentijnsdag is óók een dag om jezelf eens (extra) lief te hebben. Doe iets speciaals voor jezelf; geef jezelf een heerlijke douchegel of fijne geur cadeau!

Tip, ontdek onze Lampivaara sa

Laat je verrassen door de zuiverende en ontspannende kracht van deze eeuwenoude paarse amethisten.

Maak een keuze.