Webshop
cryobehandeling

Nieuw: Cryokaart

Ervaar de gezondheidsvoordelen van Cryotherapie. Koop nu een Cryokaart en profiteer van mooie kortingen.

Meer info
Wat wil je reserveren?
Entree incl. sauna Entree Thermaalbad
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je antwoorden op de veelgestelde vragen. Je kunt nu alvast jouw entree of arrangement reserveren.  

Wij zorgen voor een veilig én zorgeloos bezoek, waarbij de 1,5 meter altijd gewaarborgd blijft. Ook laten we minder gasten toe, waardoor jij als gast nóg meer rust en ruimte hebt om te ontspannen.

Situatie vanaf 25 september

Vanaf 25 september vragen wij elke gast bij incheck om een coronatoegangsbewijs.

Sauna en baden
Mét een geldig coronatoegangsbewijs heb je toegang tot ons wellnessresort én alle restaurants.
Zonder een geldig coronatoegangsbewijs is wél mogelijk om gebruik te maken van onze sauna- en wellnessfaciliteiten, terrassen en buitenbars, maar heb je geen toegang tot onze restaurants binnen.

Hotel
Voor hotelgasten is het tonen van een geldig coronatoegangsbewijs verplicht. Deze is noodzakelijk voor toegang tot onze restaurants binnen, waar het diner en ontbijt geserveerd wordt. 

Een saunabezoek staat in het teken van rust en ontspanning, in een veilige omgeving. Dé plek waar je geen drukte wilt ervaren. Daarom laten wij óók na 25 september minder gasten toe, waardoor jij nóg meer rust en ruimte hebt om te ontspannen. Wél vragen we je met een aantal zaken rekening te houden, voor een zorgeloos en veilig bezoek. Op deze manier kun jij onbezorgd genieten.

Wél vragen we je met een aantal zaken rekening te houden, voor een zorgeloos en veilig bezoek. Op deze manier kun jij onbezorgd genieten!

Heropening sauna's

Ja, vanaf 5 juni kun je weer genieten van alle saunafaciliteiten

Ja, onze restaurants en terrassen zijn geopend.

Het dragen van een mondkapje niet langer nodig. De 1,5m maatregel blijft wél van toepassing.

Reserveren met een badenkaart kan via deze link.

Reserveren

Ja, dit is verplicht. Dit om de veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers te waarborgen en onze gastenaantallen te kunnen reguleren. Zonder reservering kunnen wij je geen toegang verlenen tot ons resort. Klik hier om te reserveren.

Ja hoor, als er op die dag nog behandelingen beschikbaar zijn, kun je die reserveren. Wil je écht zeker weten dat je kunt genieten van jouw favoriete behandeling, reserveer deze dan ruim van tevoren. Dan heb je nóg meer wellnessgenot om naar uit te kijken!

Wil je iets wijzigen aan je reservering? De datum of tijd? Of wil je alsnog een behandeling bijboeken? We regelen het graag voor je, maar let op; soms gelden onze annuleringsvoorwaarden. Gebruik ons wijziging aanvraagformulier.

Alle informatie rondom reserveren met een geldige badenkaart kun je hier vinden.

We hanteren een verplichte aankomst- en vertrektijd, zodat wij onze gastenaantallen kunnen reguleren en de veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers kunnen waarborgen. Wij vragen je dan ook om aan te komen op de aangegeven aankomsttijd en ons resort te verlaten op de vertrektijd die je bij je reservering aangeeft.

Beautybehandelingen

Het tijdstip van jouw genietmoment hoor je zodra je bij ons binnenstapt. Zeker is dat jouw behandeling tussen jouw vooraf aangegeven aankomst- en vertrektijd gepland wordt. En er zit altijd een half uur tussen jouw aankomst en je (eerste) behandeling. Kun je dus lekker rustig aan doen. Je komt immers om te relaxen.

Natuurlijk doen we ons uiterste best om aan jouw wensen te voldoen. Echter kunnen wij het tijdstip van jouw voorkeur niet garanderen. Er zijn immers meer gasten met wensen. En… wie het eerst komt, wie het eerst geniet! Het definitieve tijdstip hoor je bij aankomst.

Ja, vanaf 1 december 2020 is het dragen van een mondkapje bij verplaatsing in ons resort verplicht.

 

Hotel Thermen Bad Nieuweschans

De kamer is vanaf 15.00 uur gereed. Op de dag van vertrek kun je tot 11.00 uur uitchecken. Je kunt nog wel de hele dag gebruikmaken van de thermen. Je bagage kun je opbergen bij onze receptiebalie of alvast naar de auto brengen.

Ja. In verband met de beperkte beschikbaarheid in ons restaurant is vooraf reserveren verplicht.

Is het diner inclusief bij jouw hotelarrangement? Dan hebben we voor jou al een tafeltje gereserveerd. Voor de lunch kun je een reservering maken aan de hotel receptiebalie.

Faciliteiten

Iedereen moet kunnen genieten van onze wellness. Dus ja, ons wellnessresort is zoveel mogelijk rolstoeltoegankelijk. Bij het Thermaalbad beschikken wij over een stoellift. Het restaurant, het hotel, de kleedgedeeltes, de Brasserie en de behandelruimtes zijn rolstoeltoegankelijk. Bij de sauna’s en stoomcabine zijn enkele trapjes. Een deel van het Rustpaviljoen is wel toegankelijk met een rolstoel.

Naast rust bieden we ook privacy, je kunt dus gebruikmaken van een ruimte om te kolven. De voeding bewaren we voor jou in de koeling.

Dat is bij het hotel van Thermen Bad Nieuweschans mogelijk.

Dat kan zeker! Ook wanneer je eens heerlijk uit eten wilt zonder gebruik te maken van het Thermaalbad/sauna ben je van harte welkom. We raden je wel aan om van te voren een reservering te maken. Dit kan enkel telefonisch (0597-527777). 

Huisregels

Natuurlijk. Je eigen spullen zijn altijd het fijnst, niet waar? Je kunt alles ook bij ons huren, hoor. Net zo makkelijk. (Of onze badjassen en handdoeken jouw favoriete kleur hebben, dat kunnen we niet beloven…)

Om de rust te bewaren binnen het wellnessresort hebben kinderen van 0 t/m 11 jaar geen toegang tot de faciliteiten. Kinderen van 12 t/m 16 jaar hebben alleen toegang onder begeleiding van ouders/verzorgers.

Om de rust en privacy van onze gasten te waarborgen is het gebruik van een mobiele telefoon en/of tablet in de thermen niet toegestaan. Dit geldt eveneens wanneer je de telefoon gebruikt als e-reader.

Nee, fotograferen is niet toegestaan. Dit geldt in het hele resort, inclusief het Badjassenpark. 

Wij houden van alles wat blaft en miauwt, maar onze wellness is toch echt voor mensen. Dus nee, huisdieren zijn niet toegestaan in de thermen en het hotel.

Overige vragen

Nee, die zijn er niet. Er zijn wel badkledingdagen, iedere woensdag in ons saunagedeelte. 

Onze thermaalbaden zijn natuurlijk 7 dagen per week toegankelijk in badkleding. En op alle woensdagen kun je ook het saunagedeelte in badkleding ervaren. Op alle andere dagen van de week is het saunagedeelte alleen toegankelijk zonder badkleding.

Die ontvang je snel. Zodra wij je betaling hebben ontvangen, sturen wij de bon naar je toe. Dit kan drie tot vier werkdagen duren. Je kunt de bon online bestellen en betalen via iDEAL of aanschaffen bij onze receptie. Wil je 'm liever direct in je mailbox? Bestel dan een cadeaubon als PDF. 

Een dagje wellness is ontspannen en genieten. Ook tijdens je zwangerschap kun je daar natuurlijk zomaar zin in hebben. Ben je een regelmatige saunabezoeker? Dan kun je prima blijven komen. Ben je nog geen drie maanden zwanger dan kun je een bezoekje beter even uitstellen. Zwanger en saunabezoeken vragen sowieso extra aandacht.

Voor onze thermale baden raden we je af om de eerste drie maanden en vanaf de zevende maand te komen baden. Boek je een behandeling, dan raden wij je aan dit voor aanvang van een behandeling te melden bij de behandelaar.

Ja. En we accepteren veruit de meeste creditcards.

Dat kan natuurlijk gebeuren. We bewaren gevonden voorwerpen één maand. Ben je iets vergeten? Stuur dan een mail naar info@thermenbadnieuweschans.nl. Dan berichten we je als we het hebben gevonden.

Maak een keuze.