Webshop
Cadeaubox Samen Genieten Thermen Soesterberg

NIEUW: Samen Genieten Box!

Een prachtige cadeaubox, inclusief twee sauna-entreebonnen én Babor ampullensets, verpakt in een luxe cadeaubox voor slechts 59,-.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Wij zijn weer gedeeltelijk geopend

Thermen Bad Nieuweschans is weer gedeeltelijk geopend. Je kunt nu al genieten van een heerlijk hotelverblijf of een losse beautybehandeling of massage. Vanaf 28 april kun je ook als daggast weer genieten van onze buitenbaden óf een drankje op het terras.

Lees hier meer over de heropening van onze baden.

Alle sauna's blijven helaas t/m ten minste 10 mei 2021 gesloten in verband met de maatregelen tegen het coronavirus.

Veelgestelde vragen

Heropening baden en terrassen

Vanaf 28 april zijn onze baden en terrassen geopend. Oók voor daggasten. Lees hier meer over de gedeeltelijke heropening.

Vanaf 28 april ben je welkom om je onder te dompelen in onze verrassende (buiten)baden, inclusief ons Zoutwaterbad.

Lees hier meer over de heropening van onze baden.

Vanaf 28 april kun je op onze terrassen én op onze ligweides weer genieten van een heerlijk drankje, lunch of diner. 

Badenkaarthouders kunnen het tegoed op de badenkaart ook gebruiken om te genieten van onze buitenbaden. Reserveer voor badenkaarthouders kan via deze link.

Ons thermaalbad is toegankelijk in badkleding. Het dragen van badkleding is in dit gedeelte verplicht.

Heropening Hotel Thermen Bad Nieuweschans

Hotel Thermen Bad Nieuweschans is weer geopend. Lees hier meer over de heropening en de arrangementen. 

Onze hotelgasten hebben de mogelijkheid tot het boeken van een sauna voor privé gebruik (maximaal 30 minuten en kosteloos te reserveren tijdens de incheck, op de dag van je bezoek). 

Óok kun je genieten van onze thermaalbaden buiten.

De hotelarrangementen zijn inclusief ontbijt én een luxe 3- of 5 gangen diner. Deze zullen geserveerd worden op je hotelkamer.  Geniet aan een mooi gedekte tafel op je luxe hotelkamer van een culinair diner. 

Al onze restaurants zijn gesloten, inclusief ons Restaurant Intens. Het ontbijt en diner zal geserveerd worden op je hotelkamer.

De terrassen zijn wel geopend vanaf 28 april. Hier kun je  óók genieten van een heerlijk drankje, lunch of diner.

Vanaf 28 april kun je lunchen op onze terrassen.

Lunchen in ons restaurant is helaas niet mogelijk. Wél bieden we heerlijke take-away lunchpakketjes, voor tijdens het wandelen of fietsen of gewoon om op je hotelkamer van te genieten.

-  Uiteraard kun je genieten van je luxe hotelkamer en het prachtige uitzicht vanuit jouw kamer. Maar de omgeving en de natuur rondom ons hotel biedt ook veel mooie plekken om te ontdekken. De omgeving van Thermen Bad Nieuweschans is zeer geschikt om te voet te ontdekken. Meer weten over de omgeving? Lees het hier. 

- Blijf je liever dichterbij? Maak dan een wandeling vanuit je hotelkamer op je slippers door ons prachtige badjassenpark. Of met je blote voeten door het zachte gras. Rust, groen, water én belevenissen.
  
- Als hotelgast heb je toegang tot ons thermaalbad (buiten) en kun je voor maximaal 30 minuten voor privé gebruik een sauna afhuren. Dit kan op de dag van je bezoek en is kosteloos.

 Natuurlijk heb je van al dat wandelen, zwemmen, fietsen of gewoon van het lekker 'nietsdoen' ook trek gekregen. Kom culinair genieten van een 3- of 5 gangen diner, die je op je hotelkamer kan nuttigen. 
 
-  En, wil je helemaal ontspannen en tot rust komen? Ons beautycentrum is ook geopend!  
Wat dacht je van een rustgevende gezichtsbehandeling, een ontspannende massage of verwennerij voor je voeten en handen? Bekijk hier de behandeling. 
 
- Onze belangrijkste tip voor een aantal rustgevende dagen weg? Ga eens offline om écht te kunnen genieten. Wij helpen je op weg met een speciaal 'digital detox pakket' wat op je hotelkamer op je ligt te wachten.

Het buiten thermaalbad is geopend. Het binnenbad en de overige baden zijn niet geopend. Vanaf 28 april openen ook onze overige buitenbaden.

Ons beautycentrum is ook geopend. Je kunt een massage of behandeling direct bijboeken. Ook kun je tijdens inchecken nog vragen naar de mogelijkheden.  

Ons thermaalbad is toegankelijk in badkleding. Het dragen van badkleding is in dit gedeelte verplicht.

Heropening beautycentrum

Ons beautycentrum is weer geopend. Daarmee is het (tijdelijk) óók mogelijk om een massage of beautybehandeling te boeken, zonder hierbij gebruik te maken van onze overige faciliteiten. Lees er hier meer over.  

Je kunt met een gerust hart een beautybehandeling of massage boeken. Onze medewerkers houden zich aan de protocollen van de branchevereniging.  

Onderdeel is een gezondheidscheck voorafgaand aan de behandeling of massage. Onze medewerkers dragen een mondkapje en waar nodig plastic handschoentjes. 

Vanwege hygiëne voorschriften is het belangrijk  dat je voorafgaand aan jouw behandeling je even afspoelt in onze doucheruimte. Daarom is het van belang dat je een half uur voor jouw aangegeven aankomsttijd bij ons incheckt. Je ontvangt van ons tijdens het inchecken badslippers, badjas en een handdoek. 

Het dragen van een mondkapje tijdens een behandeling is verplicht. Een uitzondering op deze regel zijn gezichtsbehandelingen en hamam. 

Vanwege hygiëne voorschriften is het belangrijk  dat je voorafgaand aan jouw behandeling je even afspoelt in onze doucheruimte. Daarom is het van belang dat je een half uur voor jouw aangegeven aankomsttijd bij ons incheckt. Je ontvangt van ons tijdens het inchecken badslippers, badjas en een handdoek. 

Coronavirus

Bekijk hieronder alle veelgestelde vragen die betrekking hebben op het coronavirus en onze tijdelijke sluiting.

Let op: Onderstaande informatie is op basis van de huidige situatie en maatregelen die zijn afgekondigd tijdens de persconferentie op 13 april 2021. Bij een wijziging van de situatie en eventuele nieuwe Corona-maatregelen, behouden wij ons recht om veranderingen door te voeren.

Onze sauna's blijven gesloten t/m tenminste 10 mei 2021, tot nadere berichtgeving van de overheid.

 

Jazeker! Heb je een vraag en staat het antwoord niet tussen deze veelgestelde vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.  We ontvangen natuurlijk veel vragen op dit moment, waardoor de reactietijd mogelijk iets langer is dan je van ons gewend bent. 

Wij nemen persoonlijk contact op met alle gasten die een reservering hebben tussen nu en 11 mei. 

Alle gasten met een reservering tussen nu en 11 mei, ontvangen van ons een e-mail met daarin alle informatie over het wijzigen of verplaatsen van de reservering. 

Heb je een reservering gemaakt tussen nu en 11 mei? Dan moeten wij helaas jouw reservering annuleren. Heb je al een nieuwe reserveringsdatum in gedachten? Wij vragen jou om een nieuwe reservering te maken én hopen je in goede gezondheid weer terug te zien in ons resort. Draag ondertussen zorg voor elkaar en blijf gezond. 

Indien je een reservering hebt gemaakt voor een dagje ontspanning of een verblijf in ons hotel vanaf 11 mei, dan zijn er voor nu geen uitzonderingen op de reguliere voorwaarden. We laten jouw reservering gewoon in ons systeem staan en gaan ervanuit dat we je vanaf 11 mei weer mogen én kunnen verwelkomen in goede gezondheid.

Op dit moment verlengen wij jouw badenkaart met de periode waarin wij gesloten zijn.  
Dit betekent dat jouw badenkaart in ieder geval 21 weken langer geldig is. Je hoeft hier zelf geen actie op te ondernemen of contact met ons over op te nemen. 

Reserveren

Ja, dit is verplicht. Dit om de veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers te waarborgen en onze gastenaantallen te kunnen reguleren. Zonder reservering kunnen wij je geen toegang verlenen tot ons resort. Klik hier om te reserveren.

Ja hoor, als er op die dag nog behandelingen beschikbaar zijn, kun je die reserveren. Wil je écht zeker weten dat je kunt genieten van jouw favoriete behandeling, reserveer deze dan ruim van tevoren. Dan heb je nóg meer wellnessgenot om naar uit te kijken!

Wil je iets wijzigen aan je reservering? De datum of tijd? Of wil je alsnog een behandeling bijboeken? We regelen het graag voor je, maar let op; soms gelden onze annuleringsvoorwaarden. Gebruik ons wijziging aanvraagformulier.

Alle informatie rondom reserveren met een geldige badenkaart kun je hier vinden.

We hanteren een verplichte aankomst- en vertrektijd, zodat wij onze gastenaantallen kunnen reguleren en de veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers kunnen waarborgen. Wij vragen je dan ook om aan te komen op de aangegeven aankomsttijd en ons resort te verlaten op de vertrektijd die je bij je reservering aangeeft.

Beautybehandelingen

Het tijdstip van jouw genietmoment hoor je zodra je bij ons binnenstapt. Zeker is dat jouw behandeling tussen jouw vooraf aangegeven aankomst- en vertrektijd gepland wordt. En er zit altijd een half uur tussen jouw aankomst en je (eerste) behandeling. Kun je dus lekker rustig aan doen. Je komt immers om te relaxen.

Natuurlijk doen we ons uiterste best om aan jouw wensen te voldoen. Echter kunnen wij het tijdstip van jouw voorkeur niet garanderen. Er zijn immers meer gasten met wensen. En… wie het eerst komt, wie het eerst geniet! Het definitieve tijdstip hoor je bij aankomst.

Ja, vanaf 1 december 2020 is het dragen van een mondkapje bij verplaatsing in ons resort verplicht.

 

Hotel Thermen Bad Nieuweschans

De kamer is vanaf 14.00 uur gereed. Op de dag van vertrek kun je tot 11.00 uur uitchecken. Je kunt nog wel de hele dag gebruikmaken van de thermen. Je bagage kun je opbergen bij onze receptiebalie of alvast naar de auto brengen.

Ja. In verband met de beperkte beschikbaarheid in ons restaurant is vooraf reserveren verplicht.

Is het diner inclusief bij jouw hotelarrangement? Dan hebben we voor jou al een tafeltje gereserveerd. Voor de lunch kun je een reservering maken aan de hotel receptiebalie.

Faciliteiten

Iedereen moet kunnen genieten van onze wellness. Dus ja, ons wellnessresort is zoveel mogelijk rolstoeltoegankelijk. Bij het Thermaalbad beschikken wij over een stoellift. Het restaurant, het hotel, de kleedgedeeltes, de Brasserie en de behandelruimtes zijn rolstoeltoegankelijk. Bij de sauna’s en stoomcabine zijn enkele trapjes. Een deel van het Rustpaviljoen is wel toegankelijk met een rolstoel.

Naast rust bieden we ook privacy, je kunt dus gebruikmaken van een ruimte om te kolven. De voeding bewaren we voor jou in de koeling.

Dat is bij het hotel van Thermen Bad Nieuweschans mogelijk.

Dat kan zeker! Ook wanneer je eens heerlijk uit eten wilt zonder gebruik te maken van het Thermaalbad/sauna ben je van harte welkom. We raden je wel aan om van te voren een reservering te maken. Dit kan enkel telefonisch (0597-527777). 

Huisregels

Natuurlijk. Je eigen spullen zijn altijd het fijnst, niet waar? Je kunt alles ook bij ons huren, hoor. Net zo makkelijk. (Of onze badjassen en handdoeken jouw favoriete kleur hebben, dat kunnen we niet beloven…)

Om de rust te bewaren binnen het wellnessresort hebben kinderen van 0 t/m 12 jaar geen toegang tot de faciliteiten. Kinderen van 12 t/m 16 jaar hebben alleen toegang onder begeleiding van ouders/verzorgers.

Om de rust en privacy van onze gasten te waarborgen is het gebruik van een mobiele telefoon en/of tablet in de thermen niet toegestaan. Dit geldt eveneens wanneer je de telefoon gebruikt als e-reader.

Nee, fotograferen is niet toegestaan. Dit geldt in het hele resort, inclusief het Badjassenpark. 

Wij houden van alles wat blaft en miauwt, maar onze wellness is toch echt voor mensen. Dus nee, huisdieren zijn niet toegestaan in de thermen en het hotel.

Overige vragen

Nee, die zijn er niet. Er zijn wel badkledingdagen, iedere woensdag in ons saunagedeelte. 

Onze thermaalbaden zijn natuurlijk 7 dagen per week toegankelijk in badkleding. En op alle woensdagen kun je ook het saunagedeelte in badkleding ervaren. Op alle andere dagen van de week is het saunagedeelte alleen toegankelijk zonder badkleding.

Die ontvang je snel. Zodra wij je betaling hebben ontvangen, sturen wij de bon naar je toe. Dit kan drie tot vier werkdagen duren. Je kunt de bon online bestellen en betalen via iDEAL of aanschaffen bij onze receptie. Wil je 'm liever direct in je mailbox? Bestel dan een cadeaubon als PDF. 

Een dagje wellness is ontspannen en genieten. Ook tijdens je zwangerschap kun je daar natuurlijk zomaar zin in hebben. Ben je een regelmatige saunabezoeker? Dan kun je prima blijven komen. Ben je nog geen drie maanden zwanger dan kun je een bezoekje beter even uitstellen. Zwanger en saunabezoeken vragen sowieso extra aandacht.

Voor onze thermale baden raden we je af om de eerste drie maanden en vanaf de zevende maand te komen baden. Boek je een behandeling, dan raden wij je aan dit voor aanvang van een behandeling te melden bij de behandelaar.

Ja. En we accepteren veruit de meeste creditcards.

Dat kan natuurlijk gebeuren. We bewaren gevonden voorwerpen een maand. Ben je iets vergeten? Stuur dan een mail naar info@thermenbadnieuweschans.nl. Dan berichten we je als we het hebben gevonden.

Maak een keuze.