Open huis: Ontdek jouw (vakantie)baan

Zaterdag 22 april 2023 | 10.00 – 12.00 uur

Voor welke functie kies jij? Van de keuken tot aan de schoonmaak en van het verwelkomen van onze gasten tot het verwennen van de gast met een heerlijke massage of gezichtsbehandeling. Bij Thermen Bad Nieuweschans heb je de kans om te werken binnen heel veel verschillende afdelingen én jij ontdekt ze allemaal tijdens ons Open Huis op zaterdag 22 april tussen 10:00 - 12:00!

Ben jij er bij? Dan vinden we het fijn om dat vooraf te weten, zodat we iets leuks voor je klaar kunnen leggen. Meld je hieronder aan (aanmelden is overigens niet verplicht, maar wel fijn).

Wat ga je beleven?

Ben jij onze onmisbare schakel in de keuken of in de bediening? Verwelkom jij onze gasten met een lach op je gezicht en lijkt het jou leuk om het eerste aanspreekpunt te zijn voor onze gasten bij onze Front Office? Of ken jij de fijne kneepjes van het vak als masseur of schoonheidsspecialist? Wij zijn op zoek naar nieuwe medewerkers; zowel parttime, fulltime als voor de vakantieperiode!

Tijdens ons Open Huis nemen we je mee achter de schermen en kom je in contact met (misschien wel) jouw nieuwe collega’s. Je proeft de sfeer van het werken bij Thermen Bad Nieuweschans én natuurlijk mag je ook proeven van de heerlijke hapjes en drankjes uit onze culinaire keuken (want, wist je al dat we opgenomen zijn in de Lekker500-gids?). Wil je meer van onze collega’s of van onze organisatie weten? En wil je jezelf graag ook al voorstellen? Dan kan dat tijdens de speeddate ronde.

Beleef ’t zelf én maak kennis met onze mooie wellnessorganisatie! 

Voor wie?

Tijdens ons Open Huis krijg je een uniek kijkje achter de schermen en nemen we je mee door onze verschillende afdelingen. Dit is jouw kans om meer te weten te komen over ons dynamische bedrijf én om te ontdekken hoe leuk een (vakantie)baan binnen de wellnesswereld is…

Ben jij je aan het oriënteren op een volgende stap? Ben je op zoek naar een (bij)baan en wil je ontdekken of het werken in de wellness en hospitality iets voor jou is? Ben je op zoek naar écht eens een leuke en andere vakantiejob? Dán is dit moment tijdens ons Open Huis helemaal voor jou!

Op een laagdrempelige manier maak je kennis met onze organisatie en met verschillende job-mogelijkheden. Je ontdekt, proeft en beleeft!

Maak werk van genieten!

Onze wellness, jouw werkplek. Werken bij Thermen Bad Nieuweschans heeft zo z’n voordelen…

Naast gastgerichtheid en kwaliteit sta jij bovenaan ons lijstje. Daarom…

vind je bij ons:

  • een ontspannen (werk)omgeving;
  • een sterk familiegevoel;
  • een hecht team dat voor elkaar door het vuur gaat;
  • positieve energie!

… krijg je bij ons:

  • de ruimte om je privéleven, studie of andere baan te combineren;
  • de kans om jezelf te ontwikkelen. De Thermen Academy helpt je hierbij;
  • leuke extra’s, zoals korting op onze producten én gratis naar de sauna.
  • Ook bouw je vanaf je 21e pensioen op – kun je later permanent én goed ontspannen.

Het gezicht achter...

Ook benieuwd hoe het achter de schermen aan toe gaat in onze wellness? Lees het verhaal van Jeroen, medewerker bediening.

Onze vacatures

Bekijk alvast onze vacatures. Iedere afdeling biedt kansen!

Maak een keuze.