Terug naar de bron, dicht bij de oorsprong

Ontdek Thermen Bad Nieuweschans

Een eeuwenoud geheim. Diep gelegen, wachtend tot het ontdekt zou worden. In Thermen Bad Nieuweschans vind je iets bijzonders, recht uit het hart van Moeder Aarde: onze eigen bron met het heilzaamste water. Goed voor je lichaam, zacht voor je geest. 

De puurheid van het Hoge Noorden.

Verkwikkende wellness, een bron van genieten. Onze gasten ervaren het iedere dag in onze sauna's en thermale baden. Uren kuren in weldadig bronwater. Lange momenten van rust en relaxen. En nog dagen nagenieten van verkwikkende wellness belevingen. Alles draait bij ons om ontspanning, rust, balans en nieuwe energie. Want, zo weten wij, dat draagt bij aan een gelukkiger, gezonder en stressvrijer leven.

 

Werk je bij Thermen Bad Nieuweschans dan ben je elke dag omringd door blije gasten én door pure energie. Precies wat je zoekt in je nieuwe baan, toch? Dan is onze pure wellnesswereld jouw wereld!

Hartverwarmend familiebedrijf

Werken bij Thermen Bad Nieuweschans is werken in een hartverwarmend familiebedrijf. Je collega’s voelen als familie – zo gaan we met elkaar om, zo zijn we er voor elkaar. Maar wist je dat Thermen Bad Nieuweschans onderdeel is van familiebedrijf Thermen Resort?

Samen met Thermen BerendonckThermen Soesterberg en Thermen Bussloo zijn wij Thermen Resort. Een prachtig en vernieuwend familiebedrijf, opgericht in 2006 door Hans en Ineke Dolman. En wat zo mooi is: onze wellnessfamilie blijft groeien, ook jij bent welkom!

Jij! Lid van onze wellnessfamilie

Als lid van de Thermen Resorts-familie hoor je bij een groep gedreven, gastgerichte én gezellige teamspelers. Mensen die beleving nieuwe betekenis geven, mensen voor wie wellness een way of life is en voor wie gastvrijheid altijd het uitgangspunt is.

We zién onze gasten, we luisteren naar hun wensen en behoeften. We willen onze gasten verwennen, verrassen én hun verwachtingen overtreffen. Als team willen we succesvol zijn en het elke dag weer wat beter doen dan de dag ervoor.

Heb jij ook dat verras-en-verwen-DNA? Dan hoor je bij onze wellnessfamilie!

Groei en ontwikkel met onze Academy

Als bedrijf zijn wij ambitieus en bloeiend – we blijven groeien. Die groei gunnen we al onze medewerkers. Ook jij krijgt de kans om je te ontwikkelen. Dat kan met onze eigen Academy. Met onder meer trainingen en cursussen houd je jezelf en je loopbaan in beweging.

Wil je groeien binnen je eigen werk en afdeling? Wil je doorgroeien naar een andere functie of rol? Met de Themen Academy ontdek je welke mogelijkheden er zijn om verder te groeien. En natuurlijk hoe je dat kunt aanpakken en doen!

Met onze Academy krijg jij de kans om elke dag het beste uit jezelf te blijven halen. Nu en in de toekomst – jouw toekomst!

Duurzaam werken, bewust verwennen

Wij houden van mensen, van onze directe omgeving en van de wereld. Bovendien zijn we bewust bezig met de toekomst. Daarom zijn duurzaamheid en MVO belangrijke thema’s bij alles wat wij bedenken en doen. We vertellen je graag meer over hoe wij duurzaam werken en bewust verwennen.

Maak een keuze.