Ik heb een voucher
voucher inwisselen
DE NL

Profiteer nog

dagen
uur
min
sec

Maak kans op een droomreis!

Boek nu je entree vanaf € 14,95

Boek nu en maak kans

Puur genieten.

En maak kans op een reis naar het Noorderlicht!

Het staat op menig wensenlijstje; het Noorderlicht met eigen ogen zien. Stap jij binnenkort in onze Noorderlicht Sauna én wil jij kans maken om onze grootste inspiratiebron van héél dichtbij te beleven?

Boek dan nu een entree vanaf €14,95 of één van de onderstaande arrangementen.

Ga jij mee op reis? Dít win je

Is jouw ticket voor een heerlijk dagje ontspannen bij Thermen Bad Nieuweschans óók jouw ticket voor het adembenemende Noorderlicht? Boek nu jouw entree*, al vanaf €14,95, of één van onze geselecteerde arrangementen en maak kans op een verzorgde reis naar het Noorderlicht inclusief retourvlucht en verblijf voor twee personen. 

* entree voor onze thermale baden én voor het saunagedeelte.

Bekijk hier de volledige voorwaarden

 

Boek en win

Onze inspiratiebron

Als de sterren verschijnen, geniet je van de lichte gloed die bestaat uit bewegende bogen van licht met alle tinten groen en blauw. Jíj hoeft alleen nog maar te ontspannen. Een intense belevenis, onze Noorderlicht Sauna - geïnspireerd op het adembenemende lichtverschijnsel. Bij Thermen Bad Nieuweschans halen wij onze inspiratie uit verschillende bronnen én dit geven wij graag aan jou door.

Boek nu een entree óf boek een van onze geselecteerde arrangementen en ontdek zelf waar de inspiratie voor onze Noorderlicht sauna vandaan komt. Wánt met jouw ticket maak je kans op een verzorgde reis naar het prachtige Noorderlicht.

Ik wil winnen

Winnen?

Is jouw ticket voor een heerlijk dagje ontspannen bij Thermen Bad Nieuweschans óók jouw ticket voor het adembenemende Noorderlicht? Wie weet! Het enige wat jij hoeft te doen is reserveren, ontspannen & genieten; wij doen de rest!

Ja, ik doe mee

Maak een keuze.