Webshop
Cadeaubox Samen Genieten Thermen Soesterberg

NIEUW: Samen Genieten Box!

Een prachtige cadeaubox, inclusief twee sauna-entreebonnen én Babor ampullensets, verpakt in een luxe cadeaubox voor slechts 59,-.

Lees meer

Restaurant Waters of the World

Zó culinair, zó luxe, zó puur en lekker!

Franse gerechten, Hollandse twist, Groningse ingrediënten. In restaurant Waters of the World ontdek je de fijnste smaken en combinaties. Kom luxe dineren en laat je culinair verrassen.

Het menu en de sfeer van Waters of the World maken jouw dag bij ons extra bijzonder. De mooiste lokale ingrediënten, zó puur. En gerechten zó lekker dat we in de Lekker Gids zijn opgenomen.

Restaurant Waters of the World

Modern, puur & lokaal

Een eigentijdse, moderne kaart vol pure, authentieke streekproducten. Chef-kok Stefan Steinigeweg en zijn team halen de mooiste ingrediënten van heel dichtbij. Met liefde uitgezocht. En dat proef je.

In luxe restaurant Waters of the World word je culinair verwend en verrast. Hier is alle tijd om rustig te tafelen en intens te genieten van heerlijk puur wellnessfood. En duurzaam, het komt immers van om de hoek.

Unieke waterkaart
Naast goede, smaakvolle wijnen, kun je hier genieten van een bijzondere waterkaart - zoals de naam van ons restaurant al doet vermoeden. Hier wacht je een selectie van maar liefst 20 soorten water. Van mineraalwater uit Duitsland tot ijsbergwater uit Canada.

Reserveer snel jouw tafel in Waters of the World. Je gaat 
genieten, dat weten we nu al...

 

bekijk de menukaart

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

bekijk

Samen Genieten

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Twee sauna entreebonnen voor slechts 59,-. Verpakt in een luxe cadeauverpakking.

bekijk

Maak een keuze.