Badenkaart
Bekijk onze webshop
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher
DE NL

Restaurant Waters of the World

Zó culinair, zó luxe, zó puur en lekker!

Franse gerechten, Hollandse twist, Groningse ingrediënten. In restaurant Waters of the World ontdek je de fijnste smaken en combinaties. Kom luxe dineren en laat je culinair verrassen.

Het menu en de sfeer van Waters of the World maken jouw dag bij ons extra bijzonder. De mooiste lokale ingrediënten, zó puur. En gerechten zó lekker dat we in de Lekker Gids zijn opgenomen.

Restaurant Waters of the World

Modern, puur & lokaal

Een eigentijdse, moderne kaart vol pure, authentieke streekproducten. Chef-kok Stefan Steinigeweg en zijn team halen de mooiste ingrediënten van heel dichtbij. Met liefde uitgezocht. En dat proef je.

In luxe restaurant Waters of the World word je culinair verwend en verrast. Hier is alle tijd om rustig te tafelen en intens te genieten van heerlijk puur wellnessfood. En duurzaam, het komt immers van om de hoek.

Unieke waterkaart
Naast goede, smaakvolle wijnen, kun je hier genieten van een bijzondere waterkaart - zoals de naam van ons restaurant al doet vermoeden. Hier wacht je een selectie van maar liefst 20 soorten water. Van mineraalwater uit Duitsland tot ijsbergwater uit Canada.

Reserveer snel jouw tafel in Waters of the World. Je gaat 
genieten, dat weten we nu al...

 

bekijk de menukaart

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

lees er alles over

Geef wellness cadeau!

Júist na z'n bijzondere jaar, waarin je je vrienden en familie minder vaak hebt kunnen zien dan normaal.

bekijk meer

Maak een keuze.