Webshop
TBN Keuken Keri3

Thermen Bad Nieuweschans Banenmarkt

Tijdens de Banenmarkt op 18 mei om 19:00 en 20:00 uur krijg je de kans om meer te weten te komen over ons dynamische bedrijf en om te ontdekken of een baan binnen de wellnesswereld en hospitality iets voor jou is…

Ontdek meer
Wat wil je reserveren?
Entree incl. sauna Entree Thermaalbad
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher

Bron arrangement

Wil je een compleet verblijf? Kies dan het Bron Arrangement. Heerlijk genieten van onze sauna's, thermale baden, het rustgevende badjassenpark én inclusief een 3-gangen keuze diner van onze chef in Restaurant Norell.

Korting bij meerdere nachten
1 nacht
v.a. €119,95 p.p.
2 nachten
v.a. €239,90 €219,90 p.p.
3 nachten
v.a. €359,85 €329,85 p.p.

Dit ga je beleven

  • Eén overnachting inclusief uitgebreid ontbijt
  • Twee dagen genieten van onze sauna's en weldadige thermaalbaden
  • Drie gangen keuze diner van de chef.

Inclusief deelname aan ons belevenisprogramma. Van heerlijke klankrituelen en geurbelevenissen tot rustgevende meditaties. Van ons, voor jou.

Nu vanaf slechts € 119,95 p.p. 

boek nu

Voorwaarden

Alle genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen op basis van een standaard kamer bij twee persoonsgebruik. De daadwerkelijke prijs is afhankelijk van de gekozen datum en de gekozen opties in je arrangement. 

De prijzen zijn exclusief toeristenbelasting à € 1,25 p.p.p.n., reserveringskosten á € 4,95 per reservering en eventuele eenpersoonstoeslag á € 25,00.

Wij hanteren dagelijks een maximum aantal gasten. Gewoon, omdat wij het belangrijk vinden dat jij alle rust en ruimte hebt om zorgeloos te genieten en te ontspannen.
Daarom is het 
verplicht om vooraf je entree bij ons te reserveren en je geeft een aankomst- en vertrektijd aan, binnen deze tijd kun je heerlijk genieten van onze faciliteiten.

reserveren

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

Lees er alles over

Wellnesscadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht!

Al vanaf € 10,-

ontdek meer

Maak een keuze.