• Retreats
Webshop
thermenfanspopup v4

Meld je aan voor ons Thermenfans-programma!

Meer aanbiedingen, meer voordelen. Doe mee, meld je aan voor ons Thermenfans-programma én profiteer direct van het 'fan' zijn! Nu met een speciale welkomstactie van maar liefst 20% korting op een entree...

meld je aan
Wat wil je reserveren?
Entree incl. sauna Entree Thermaalbad
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher

Wellnesscadeau

Fijn om te ontvangen, nóg fijner om te geven

Rust, ruimte en weldadige warmte. Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht! Wil jij iemand verrassen met een fijn ontspanmoment? Van een dagje ontspannen in onze wellness en culinair genieten in onze restaurants, tot een heerlijke massage of behandeling. Geef een Wellnesscadeau; pure ontspanning en verwennerij!

Bepaal zelf jouw waarde naar keuze
Kies voor een luxe box inclusief BABOR gezichtsverzorging én persoonlijke edelsteen
Online cadeaubon, direct in je mailbox
óf met track & trace op je deurmat

Hartverwarmende verrassing

Ons Wellnesscadeau nodigt uit om te genieten. En om tot rust te komen. Verras jouw geliefde(n) met een heerlijke dag ontspanning in onze weldadige sauna’s en (thermaal)baden. Of met een welverdiende gezichtsbehandeling of massage die je  laat wegdromen... Met een Wellnesscadeau (met waarde vanaf €10) zit je altijd goed! Kies voor een online cadeaubon, direct als PDF in je mailbox óf ga voor een bon met track & trace op je deurmat.

Ook fijn; de bon is maar liefst 2 jaar geldig en ook te verzilveren bij onze zusjes Thermen Berendonck, Thermen Soesterberg en Thermen Bussloo

TIP: kies voor een luxe box met een extra feestelijk tintje. Nu inclusief BABOR gezichtsverzorging (t.w.v. 29,95) én persoonlijke edelsteen.

Ultiem geschenk

Aandacht, zorg voor jezelf én een ontspannen gevoel. We brengen het gewoon bij je thuis. Of bij iemand die jij wilt verrassen. Er zijn zoveel mooie momenten voor een Wellnesscadeau! Weet je waarom een Wellnesscadeau nog meer zo’n goed idee is?

  • Schenk jouw wellnesscadeau in een luxe box met feestelijke extra’s
  • óf bestel snel en eenvoudig per mail als PDF (gratis en direct in je mailbox!).
  • Maak het extra persoonlijk met een boodschap.
  • Bestel ‘m voor thuis of laat het direct bezorgen bij de ontvanger, je volgt je bestelling met track & trace.

 

Pak uit met een persoonlijke edelsteen

Kom je regelmatig bij ons ontspannen? Dan zijn de prachtige kristallen in ons resort je vast niet onbekend. Welke het zijn? De Rozenkwarts, Bergkristal én Amethist, ook wel de Gouden Driehoek genoemd. Deze edelstenen spelen een belangrijke rol om de energie van onze thermen in balans te brengen én houden.

En precies díe positieve energie geven we graag aan jou door. Met ons hartverwarmende Wellnesscadeau. Daarom kies je tijdens het bestellen van jouw luxe box een persoonlijke edelsteen met haar eigen unieke werking. Die precies past bij wat jij de belangrijkste vrouw van jouw leven gunt. Is het meer balans? Meer energie? Of juist rust? Jij kiest, wij verpakken en verzenden het, zij geniet!

Onze voorwaarden

Goed om te weten: jouw Wellnesscadeau heeft enkele voorwaarden...

Bekijk

Sauna is gezond

Een saunabezoek is een ware boost voor je immuunsysteem. En dat komt zeker in deze tijden van pas. Lees meer over de gezondheidsvoordelen van een saunabezoek.

Bekijk

Maak een keuze.