Badenkaart of wellnesscard
Ik heb een badenkaart Ik heb een wellnesscard
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher
DE NL

Ons hotel is geopend

Incl. thermale baden, beautycentrum én restaurant

Veel mensen hebben de afgelopen weken in huis doorgebracht. Wat is er dan fijner dan heerlijk een aantal dagen veilig én ontspannen eruit gaan, terwijl je je in een heel andere wereld waant? 

Terug naar de bron, terug naar ons heilzame thermale water én terug naar de warme gastvrijheid van Hotel Thermen Bad Nieuweschans. Wij openen, in aangepaste vorm, de deuren voor hotelgasten. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontdek de mogelijkheden, óók nu onze sauna's nog even gesloten blijven.

Genieten in onze (thermale) baden

Een eeuwenoude bron, diep gelegen, recht onder Thermen Bad Nieuweschans. Dat is waar ons heilzame, thermale water vandaan komt en waarmee we onze baden vullen. Voor jou. 

Wij openen onze thermale baden weer voor onze hotelgasten. Natuurlijk wel met de nodige maatregelen en veiligheids- en hygienevoorschriften.

Stap in onze baden, drijf op de kracht van mineralen en zouten en… ontspan! Dit is zuivere wellness. Goed voor je lichaam, zacht voor je geest.

Let op: De thermaalbaden zijn enkel toegankelijk in badkleding.

Bekijk arrangementen

Culinair of Ultiem genieten?

Zeg je ontspannen, dan denk je natuurlijk ook aan lekker én uitgebreid eten en drinken. Bereid met smaak én liefde. In restaurant Waters of the World ontdek je de fijnste smaken en combinaties. En gerechten zó lekker dat we in de 'Lekker Gids' zijn opgenomen. Maak je hotelovernachting compleet met een 3 of 5 gangendiner. Kom uitgebreid ontbijten. Je gaat genieten, dat weten we nu al...

Bekijk arrangementen

Beleef de omgeving

Een charmant gebied met een afwisselend landschap. De omgeving van Thermen Bad Nieuweschans is een prachtig decor.

Onze maatregelen

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM.

Bekijk onze maatregelen

Veelgestelde vragen

Bekijk veelgestelde vragen

Maak een keuze.