• Retreats

Beleef het Badjassenpark

Wandel, geniet en kom tot jezelf

Beleef de natuur van dichtbij, ontdek ons heerlijk rustige Badjassenpark. Maak een wandeling, bekijk de vogels, relax in een hangmat of kijk uit over het water vanuit een ligstoel.

Zo ontspannen is het leven hier in Bad Nieuweschans...

Wandelen & genieten

Zó fijn! In je badjas, midden in de natuur. Wandel op je slippers over de mooi aangelegde paden. Óf met je blote voeten door het zachte gras. Rust, groen, water én belevenissen.

De bron van de bron

Midden in het park vind je waar het hier allemaal om draait: op deze plek ligt de bron waaruit we het heilzame thermaal water oppompen voor onze baden. Ook vind je hier een beeltenis van Ernst Casimir, graaf van Nassau-Dietz, stadhouder van Friesland en Drenthe.

Beleef het blotevoetenpad
Kom in contact met de aarde, je lichaam en jezelf: beleef het blotevoetenpad. Slippers uit en ervaren! De wisselende ondergronden en materialen voelen zacht, fijn en hier en daar wat intenser. Train je balans en de spieren in je voeten. Heerlijk tussen de saunagangen door.

Pure ontspanning

Relaxen & bewegen
Schommelen en dommelen in een hangmat, drijven op de vlonder aan het water. Of kies je voor een sportief moment op één van de fitnessapparaten in het park? Ontspannen en inspannen, aan jou de keuze…

Vogels spotten
Ook vogels voelen zich heerlijk op hun gemak in ons park. Tijdens je wandeling of rustmoment ontdek en spot je vele vogelsoorten. Ergens in het groen of rond een van de vele vogelhuisjes. De informatieborden vertellen je welke vogelsoorten er zijn én waar je ze aan herkent. 

100% duurzaam!

Doel om medio 2024 volledig gasloos en dus ‘all-electric’ te zijn.

Lees er alles over

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau!

ONTDEK MEER

Maak een keuze.