reserveer direct
Sauna entree Arrangementen
DE NL

Badjassenpark beleven

Wandel en geniet

Maak tijdens je wellnessdag een wandeling door het prachtige park.

Blote voeten pad

Wandel en geniet

Maak, gekleed in badjas een wandeling, door het fraai aangelegde (besloten) park. Je kunt daarbij genieten van de rust, de fraaie natuur en van diverse in het park geplaatste ‘elementen’.

Ernst Casimir van Nassau-bron
Het water in het Thermaalbad wordt opgepompt uit de bron welke zich in het Badjassenpark bevindt. Hier vind je eveneens een beeltenis van Ernst Casimir van Nassau.

Blote-voeten-pad
Langs delen van de wandelroute is een ‘blote-voeten-pad’ aangelegd. Met je blote voeten loop je over verschillende ondergronden. Naast het feit dat je de gebruikelijke ondersteuning van je schoenen mist, worden balans en alle spieren in je voeten en onderbenen getraind door de ongelijkmatige ondergrond en afwisseling van materialen.

Relaxen en bewegen
Ook kun je heerlijk relaxen in onze hangmatten of juist sportief bezig zijn op één van de fitnessapparaten die in het park staan. Op onze vlonder kun je ook heerlijk vertoeven aan het water.

Vogels spotten
In het park zijn vele vogelsoorten te vinden, waarvoor ook een aantal vogelhuisjes is opgehangen. Aan de hand van een informatiebord met alle vogelsoorten kun je de verschillende vogels spotten.

 

Restaurant Waters of the World

Geniet en laat je culinair verrassen in dit restaurant met een vermelding in de Lekker500!

Culinaire verwennerij

Massages

Maak je verblijf compleet met een heerlijke, ontspannende behandeling!

Voor een complete beleving

Maak een keuze.