Webshop
TBN Keuken Keri3

Thermen Bad Nieuweschans Banenmarkt

Tijdens de Banenmarkt op 18 mei om 19:00 en 20:00 uur krijg je de kans om meer te weten te komen over ons dynamische bedrijf en om te ontdekken of een baan binnen de wellnesswereld en hospitality iets voor jou is…

Ontdek meer
Wat wil je reserveren?
Entree incl. sauna Entree Thermaalbad
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher

Panoramabad

Een weids uitzicht terwijl je groots geniet

Badderen terwijl je uitkijkt op het frisse groen en de vijver van ons Badjassenpark. In het Panoramabad geniet je dubbelop. En dat is immers precies waarom je naar Thermen Bad Nieuweschans komt!

Voordeel Water uit eigen bron
Temperatuur 34° - 36°
Badkleding Het Panoramabad wordt ongekleed gebruikt

Puur natuur, diep ontspannen

Heerlijk warm thermaal water van 34°C - 36°C, watervaldouches in het bad én een uitzicht om verliefd op te worden. In het Panoramabad voel je je meteen thuis, dat beloven we je.

Terwijl je uitkijkt over de tuin kom je helemaal tot rust. Hier ben je voor even een met de natuur. Alleen al omdat je baddert in het thermale water, rechtstreeks uit de bron die op 600 meter diepte zit. Dat maakt het water in onze baden 100% puur natuur.

Het heilzame water bevat per liter de uitzonderlijk grote hoeveelheid van 116 gram heilzaam ijzer, jodium, calcium- en sulfaationen. We vermengen het thermale water met zoet water, zodat het perfect in balans is. En daardoor kom jij helemaal in balans. Zo slim zit de natuur in elkaar.

Het Panoramabad is onderdeel van de saunafaciliteiten en wordt daarom ongekleed gebruikt.

reserveren

Tarieven

Thermaalbad 

  Prijs
Entree  v.a. € 24,50
Entree ochtend (tot 14.00 uur) v.a. € 21,50
Entree avond (vanaf 16.00 uur) v.a. € 21,50


Thermen (incl. thermaalbad)

  Prijs
Entree  v.a. € 37,50
Entree ochtend (tot 14.00 uur) v.a. € 26,50
Entree avond (vanaf 16.00 uur) v.a. € 29,50


Reserveren is verplicht.
 We hanteren een verplichte aankomst- en vertrektijd, zodat wij onze gastenaantallen kunnen reguleren en de veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers kunnen waarborgen. Wij vragen je dan ook ons resort te verlaten op de vertrektijd die je bij jouw reservering aangeeft.

Weekenden
Op vrijdag, zaterdag, zondag geldt een weekendtoeslag van € 3,-. Bij externe acties/vouchers gelden afwijkende weekendtoeslagen, deze staan vermeldt op de voucher en/of de actiepagina.

boek nu

Ontdek onze sauna's

Authentiek, hartverwarmend én goed voor jou

bekijk

Wellnesscadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht!

Al vanaf € 10,-

ontdek meer

Maak een keuze.