• Retreats

Banenmarkt 'Horeca' op woensdag 14 december

Ilona Rave 28 November 2022

Bij Thermen Bad Nieuweschans houden we van lekker én gezond eten. Of culinair genieten van wellnessfood, zo noemen we ’t ook wel eens. En deze passie delen we niet alleen met onze gasten, maar ook met elkaar! Regelmatig vind je ons gezellige horecateam dan ook in een training, (wijn)workshop óf bij een proeverij. Om hiervan te leren, om te groeien binnen het horecavak én om onze kwaliteit in onze restaurants naar een nog hoger niveau te tillen (want wist je dat ons Restaurant Norell in de lekker500-gids is opgenomen?).

Van een heerlijke brasserie tot luxe fine dining restaurant. Waar ga jij graag aan de slag en wil jij ons horecateam in versterken? Ontdek het tijdens de banenmarkt op woensdag 14 december bij Thermen Bad Nieuweschans!


Werken bij één van onze drie wellnessrestaurants?


Tijdens de banenmarkt op woensdag 14 december bij Thermen Bad Nieuweschans krijg je de mogelijkheid om een kijkje achter de schermen te nemen, of eigenlijk in onze restaurants. Je krijgt een rondleiding door onze organisatie, leert onze drie verschillende wellnessrestaurants kennen én we sluiten af met een proeverij. Ben jij benieuwd hoe het werken in onze keukens er aan toe gaat? En wil je op een laagdrempelige manier kennis maken met – misschien wel jouw collega’s en nieuwe werkplek? Kom dan langs en meld je aan!

Maak een keuze.