• Retreats

Praktische hotelinformatie

Alles wat je moet weten voor je nachtje weg.

Wellness Hotel Thermen Bad Nieuweschans

Een wereld aan warmte, weldaad en diepe ontspanning. Hotel Thermen Bad Nieuweschans is dé plek voor pure ontspanning. Hoor de vogels zingen wanneer je wakker wordt in het zachte bed van je luxe hotelkamer en laat je verwarmen door onze weldadige sauna’s, baden en oprechte gastvrijheid.


Wat is er nou fijner dan na een heerlijk dagje wellness lekker te blijven slapen, en zo jouw ontspannen gevoel te verlengen? En dat is inclusief ontbijtbuffet en twee(!) dagen thermen entree. Je komt immers om maximaal te genieten!

Wil je meer weten over het inchecken, uitchecken en bijvoorbeeld het ontbijt? Alle praktische info hebben we voor je op een rij gezet.

Hotel

Kom tot rust en neem de tijd

Rust en stilte. En verder even helemaal niets. Dat is wat je mag verwachten van ons hotel. Je merkt het al als je richting Thermen Bad Nieuweschans rijdt: minder verkeer, uitgestrekte weilanden… Je rijdt de rust tegemoet. 

En in al die rust en stilte wacht ons hotel. Met 67 kamers waarvan er één voor jou is. Voorzien van alle luxe en gemakken. Jouw heerlijk zachte bed wacht op je na een dag vol wellness. We schudden je kussen alvast op...

Oh ja, we hebben heerlijke hotelarrangementen. Speciaal voor jou!

bekijk hotelarrangementen

Praktische informatie

Hotel arrangement

  • Overnachten in ons Hotel Thermen Bad Nieuweschans
  • Twee dagen genieten van onze sauna's en baden
  • Drie gangen verrassingsmenu in restaurant Norell
  • Uitgebreid luxueus ontbijt

Inclusief deelname aan ons belevenisprogramma. Van heerlijke klankrituelen en geurbelevenissen tot rustgevende meditaties. Van ons, voor jou.

Nu vanaf € 99,50 per persoon

Wellness en hotel

Je lichaam én geest zijn je dankbaar na een een paar dagen ontspannen en genieten bij Hotel Thermen Bad Nieuweschans. 

Onze sauna’s en thermaalbaden zijn naast heerlijk ontspannend óók nog eens zuiverend en helend. Met een regelmatig bezoek aan onze sauna’s werk je aan een betere weerstand en op deze manier kun je dus een griepje of verkoudheid te lijf gaan. Wil je juist nu je weerstand verhogen en werken aan je gezondheid? Gun jezelf dan een paar dagen ontspanning in onze thermen. Het zal je goed doen, dat beloven we je

Openingstijden sauna’s en thermaalbaden

Onze saunafaciliteiten zijn geopend van 09.00 tot 23.00 uur. Het gebruik van alle saunafaciliteiten is alleen toegestaan zonder badkleding, met uitzondering van onze badkledingdagen. Onze thermaalbaden zijn enkel toegankelijk mét badkleding.

100% duurzaam!

Doel om medio 2024 volledig gasloos en dus ‘all-electric’ te zijn.

Lees er alles over

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau!

ONTDEK MEER

Maak een keuze.