• Retreats

Drie nieuwe sauna's!

9 Oktober 2019

Nog even op een rijtje...

 de Lampivaara sauna
 de Sequoia sauna
 de Noorderlicht sauna

Kom jij deze sauna's binnenkort ontdekken? Wij staan klaar om je te verwelkomen!

Lampivaara sauna
Diep onder de grond, in Fins Lapland, ligt de mooiste Amethistmijn ter wereld. Een stukje van dit unieke natuurwonder vind je nu ook in Thermen Bad Nieuweschans: ontdek de Lampivaara sauna. Laat je verrassen door de zuiverende en ontspannende kracht van deze eeuwenoude paarse amethisten. Een mijnwagen, tot de rand gevuld, wacht op jou om je te verwarmen. Een heerlijke sauna van zo’n 80°C. Ook de opgietingen zijn hier een belevenis!

Noorderlicht sauna
Aurora borealis, oftewel noorderlicht. Tot voor kort alleen te zien vanaf de Noordpool, maar nu ook bij ons. In de Noorderlicht sauna beleef je alle seizoenen in een betoverend landschap. Je wordt omringd door vergezichten: beren in de sneeuw, vallende bladeren op het dak en natuurlijk sprankelend noorderlicht. Uniek op beeldschermen overal om je heen, alsof je naar buiten tuurt. Een intense belevenis bij een milde temperatuur van 65°C.

Sequoia sauna
Groots en majestueus, de Sequoia boom. Ook bekend als de mammoetboom. Zó groot dat je erin zou kunnen wonen. Bij ons kun je erin ontspannen en genieten: wij bouwden onze allernieuwste sauna in onze eigen Sequoia. Wandel binnen door de grote opening in de brede stam en waan je in een boomhuis… boomsauna! Relax midden tussen de wortels en heerlijk geurend hout. Een natuurlijk avontuur bij een temperatuur van 80°C.

 

Wanneer kom jij onze nieuwe sauna's ontdekken? >> Naar onze acties

Maak een keuze.