• Retreats

Opnieuw goud voor Thermen Bad Nieuweschans!

Default Admin 12 Januari 2021

Thermen Bad Nieuweschans is in het bezit van een Green Key certificaat Goud. Met trots kunnen wij vertellen dat dit keurmerk opnieuw is verlengd voor twee jaar. Oók deze keer hebben we weer goud behaald!

Met het Green Key keurmerk laten we zien dat we er alles aan doen om zo milieubewust en duurzaam mogelijk te ondernemen, zonder dat onze gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Bij Thermen Bad Nieuweschans zijn we van mening dat ondernemen met visie op mens en milieu geen keuze, maar een voorwaarde is. De verlenging van ons Green Key goud certificaat is de kroon op het werk van alle medewerkers die zich elke dag inzetten voor Thermen Bad Nieuweschans en we zijn hier enorm dankbaar voor.

Met het Green Key keurmerk laten we zien dat we er alles aan doen om zo milieubewust en duurzaam mogelijk te ondernemen, zonder dat onze gasten inleveren op comfort en kwaliteit.
Thermen Bad Nieuweschans

Over Green Key
Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen. Zij gaan daarbij een stap verder dan normale wet- en regelgeving vereist. Zo gaan wij bij Thermen Bad Nieuweschans onder andere zuinig om met energie en water. Denk hierbij aan het gebruik van ledlampen, lichtsensoren en timers. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en we gebruiken bijvoorbeeld milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Dit alles met een bijzondere aandacht die niet alleen het comfortgevoel bevordert, maar dus ook de status van natuur én milieu!

Meer weten over Green Key? Lees hier verder.

Maak een keuze.