• Retreats

Restaurant Norell opgenomen in Lekker500-gids

Ilona Rave 3 November 2022

Restaurant Norell is opgenomen in de Lekker500, de onafhankelijke restaurantgids van Nederland. Met deze vermelding behoort ons restaurant, gevestigd in Hotel Thermen Bad Nieuweschans, tot één van de 500 beste restaurants in Nederland. Een uitzonderlijke én mooie prestatie waar we zeer trots op zijn!

Negen keer op rij

De fijne kneepjes van de Nordic Cuisine, gecombineerd met de heerlijkste gerechten die we roken, koken, pekelen én fermenteren. We zijn niet voor niets opgenomen in de Lekker500-gids. Onder de naam Waters of the World behaalden we deze titel maar liefst zeven jaar achter elkaar. En nu voor de tweede keer met Restaurant Norell.

In mei 2021 onderging ons restaurant Waters of the World een heuse metamorfose én daar hoorde uiteraard ook een nieuwe naam bij: Norell, wat ‘Uit het Noorden’ betekent. In ons vernieuwde restaurant beleven onze gasten de allerbeste en lekkerste gerechten uit het Hoge Noorden. En, dat is ook de organisatie van de Lekker500 opgevallen!

Lekker500-gids

‘Lekker’  is de maker van deze Nederlandse restaurantgids, die dit jaar 45 jaar bestaat. De restaurants in de Lekker500 zijn beoordeeld op maar liefst zestig onderdelen. De juryleden beschrijven in hun rapporten vooral hoe het diner is geserveerd en bereid. Ook de keuze voor de wijnen komt uitgebreid aan bod. Stefan Steinigeweg, Chef-Kok van restaurant Norell, is supertrots op de notering van ‘zijn’ restaurant in de Lekker500. ‘Het is een bekroning op ons werk, maar uiteraard zien wij óók graag blije- en tevreden gasten die genieten van onze fijne gerechten. Dat is voor ons minstens zo belangrijk!,’ aldus Steinigeweg.


Image not found


Zelf proeven?

Ben je benieuwd naar onze heerlijke gerechten én bijzondere bijpassende dranken? Tijd om een tafel te reserveren! Boek nu jouw hotelovernachting en geniet uitgebreid van een verblijf inclusief diner óf wees vanaf 17.30 uur elke dag welkom om bij ons te dineren.

Maak een keuze.