• Retreats

Thermen Bad Nieuweschans is in de prijzen gevallen tijdens World Spa Award 2020.

Ilona Rave 20 November 2020

Op 28 oktober jl. heeft de jury van de World Spa Awards wereldwijd diverse wellness prijzen uitgereikt. Thermen Bad Nieuweschans heeft de prijs gewonnen voor Nederlands Best Wellness Retreat 2020. Deze prijs is in het leven geroepen door de organisatie World Travel Awards.

De award in de categorie ‘Nederlands Best Wellness Retreat’ gaat voor de vierde keer op rij naar Thermen Bad Nieuweschans. In 2017 en 2018 won het wellnessresort deze award ook al, onder de naam Fontana Resort Bad Nieuweschans. 2019 was het eerste jaar dat Familiebedrijf Quality Wellnessresorts de award in ontvangst nam met de overname naar Thermen Bad Nieuweschans.

Cadeautje aan het eind van een bijzonder jaar
Met het winnen van de award verslaat het resort de andere genomineerden én grote namen in de wellnesswereld, Thermae 2000 en zusje Thermen Bussloo. Fabian Dolman, directeur van Familiebedrijf Quality Wellnessresort, noemt de uitverkiezing een cadeautje aan het einde van een bijzonder jaar. Dolman zegt dat Thermen Bad Nieuweschans al weer druk bezig is met het maken van mooie, nieuwe toekomstplannen.

World Spa Awards
De World Spa Awards kent jaarlijks prijzen toe aan verschillende categorieën met het thema Spa en Wellness. Dit gebeurt na een wereldwijde enquête onder bezoekers en reisorganisaties. ‘Dat we door onze gasten worden beloond met deze titel is echt geweldig’, besluit Dolman.

Maak een keuze.