• Retreats

Thermen Bad Nieuweschans verkozen tot ‘Leukste uitje van Groningen 2021’.

Ilona Rave 5 Februari 2021

Thermen Bad Nieuweschans is uitgeroepen tot het ‘Leukste uitje van Groningen’. Tijdens een digitale bijeenkomst op donderdag 4 februari werd bekendgemaakt dat ons resort de meeste stemmen heeft ontvangen in de verkiezing, die door de ANWB georganiseerd werd.

Tijdens de verkiezing brachten ANWB-leden massaal hun stem uit op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel op landelijk niveau als per provincie. In totaal werden ruim 80.000 stemmen uitgebracht. Thermen Bad Nieuweschans scoort, naast veel stemmen, op bijna alle onderdelen (prijs-kwaliteitverhouding, sfeer, personeel, faciliteiten en het aanbod) de hoogste cijfers en is daarmee de winnaar van de provincie Groningen. Een greep uit de reacties van de leden over het winnende uitje: ‘Zeer vriendelijk en bekwaam personeel. Bijzondere accommodatie en diverse mogelijkheden voor ontspanning. Elk bezoek voelt als een kostbaar geschenk aan jezelf.’

Waardering
Pieter Spruijt, General Manager van Thermen Bad Nieuweschans, is ontzettend trots op deze prijs. ‘Door de sluiting was het voor ons allen een pittig jaar. We zijn daarom extra blij met deze waardering. Uiteraard zitten wij niet stil in de lockdown en doen wij er alles aan om de kwaliteit van ons resort naar een nóg hoger niveau te tillen. Thermen Bad Nieuweschans is klaar om gasten weer volledig in de watten te leggen, te verrassen, verwennen en te ontzorgen. Want, ontspanning is wat iedereen júist nu heel goed kan gebruiken. En, een goede gezondheid ook. Onze sauna’s en thermale baden dragen bij aan een goede weerstand. We hopen dit snel weer aan onze gasten mee te kunnen geven.’’

Vijfde keer op rij
Het is de elfde keer dat de ANWB de leukste uitje- prijzen uitreikt. Thermen Bad Nieuweschans is de winnaar van de gouden award in de provincie Groningen. De zilveren award is gewonnen door Familiepark Nienoord in Leek. Thermen Bad Nieuweschans won al vier keer eerder deze prijs van de ANWB. In 2017, 2018 en 2019 nog onder de naam Fontana, waarna het kuuroord medio 2019 is overgenomen door ons familiebedrijf Quality Wellnessresort en verder is gegaan onder de naam Thermen Bad Nieuweschans. ‘Ook in de toekomst zullen wij blijven ontwikkelen en hopen natuurlijk, dat we de prijs ook voor de zesde keer op rij in ontvangst mogen nemen’, aldus Spruijt.

Leukste uitje 2021
De verkiezing ‘Leukste Uitje’ is onderdeel van ANWB Eropuit. Ieder jaar gaan ruim één miljoen leden eropuit met een ticket met ANWB ledenvoordeel om een leuke dag te beleven. De ANWB-leden stemden voor het ‘Leukste Uitje’ van hun provincie, van het land en van over de grens.

Maak een keuze.