• Retreats

Vier de liefde♥!

Ilona Rave 11 Februari 2020

Een doos bonbons, een diner bij kaarslicht, cadeautjes en liefdevolle kaarten met persoonlijke berichtjes. De één houdt ervan, de ander vindt het ‘commercieel gedoe’: Valentijn, Valentijnsdag of dé dag van de liefde. Aanstaande vrijdag 14 februari is het weer zover; een dag om je lief te verrassen en jullie relatie (letterlijk) in de bloemetjes te zetten. Commercieel gedoe of toch stiekem best leuk? Wij geven je in ieder geval advies hoe je de liefde op een léuke manier kan vieren.

Liefde is… samen relaxen

Of je nou iets hebt met Valentijnsdag of niet, het is altijd een goed excuus om iets leuks te doen met je geliefde. Laat typische cadeaus dit jaar achterwegen en breng tijd door met elkaar. Veel mensen hebben het druk met het dagelijkse leven (baan, gezin, huishouden) en dan schiet de aandacht voor elkaar er nog wel eens bij in. Valentijn is een goed excuus om daar weer eens even extra aandacht aan te besteden. Niets is romantischer (en relaxter) dan met z’n tweeën een hele dag ontspannen in onze thermen. Eindeloos genieten in de heerlijke sauna’s, thermale baden, relaxen in de rustruimte met een boekje of een gezonde maaltijd in één van onze restaurants. Geen uiterlijk vertoon, geen grote verrassingen, maar wel gewoon gezellig samen ontspannen, bijpraten en helemaal herboren naar huis gaan…

Een dagje sauna is goed voor élke relatie

Tijdens Valentijnsdag vieren wij de liefde en dat kan dus net zo goed de liefde zijn die je hebt voor je familie, voor je vrienden of voor je vriendinnen. Valentijn is een mooi moment om je vrienden of vriendinnen te verrassen en ze te vertellen hoe blij je met ze bent. Bijvoorbeeld met een heerlijk dagje sauna voor twee. Bovendien kun je dan lekker meeprofiteren van je eigen cadeau! Geniet samen van onze sauna’s, baden en ons unieke belevenisprogramma.

Geen tijd voor Valentijnsdag?

Zijn jullie het erover eens dat jullie geen Valentijnsdag willen vieren? Of ben je gewoonweg te druk op deze dag? Kijk dan eens of er een andere dag is, die jullie wel geschikt vinden om de liefde te vieren. Bijvoorbeeld de dag dat jullie een relatie kregen of jullie huwelijksdag, de dag dat je je beste vriend(in) leerde kennen of jullie vriendschapsjubileum. Maar weet je wat nog beter is? Maak elke dag tot een dag vol liefde! En het scheelt… onze Wellnesscadeaus zijn geldig t/m 18 december 2020!

Reserveer een plekje voor óf op Valentijnsdag en geniet (van mekaar).

Tip! Als je partner een druk leven heeft, kan het heerlijk zijn om even op te laden. Verras hem of haar met een dagje sauna of hotelovernachting voor twee. Kijk ook eens bij onze hartverwarmende Wellnesscadeaus, met liefs van ons

Maak een keuze.