• Retreats
Introduction image

Het verhaal van Norell

Scandinavische sferen, smaken uit de streek. Laat je culinair verwennen en verrassen in restaurant Norell. Dít is fine dining met de puurheid van het Hoge Noorden.

Gerechten van ver, ingrediënten van dichtbij. Dineren in Norell is culinaire wellness én een luxe ervaring voor je zintuigen. Kom bijzonder tafelen en intens genieten.

Authentiek & creatief, puur & lokaal

Voorheen het fijne Waters of the World, genoteerd in de Lekker500-gids, nu het verrassende Norell. Nog luxer, nog lekkerder, nog meer Nordic. De kaart zal je verrassen, dat is zeker.

Authentiek en creatief, puur en meesterlijk. Onze chef-kok Yordi Springer en zijn team maken van de mooiste ingrediënten de heerlijkste gerechten. Met liefde bedacht en bereid. Dat proef je, dat beleef je.

Warm, knus & hygge

Het interieur van Norell is al net zo smaakvol. Warm en knus. ‘Hygge’, zoals ze het in Scandinavië noemen; een warme plek waar je je thuis voelt én helemaal in het moment bent. Weldadige wellness, precies wat je bij ons mag verwachten.

In Restaurant Norell krijg je gastronomie in een huiselijk jasje. Hier mag je jezelf zijn, ontspannen én totaal genieten. Maak jouw wellnessdag nóg completer met een heerlijk diner. Of kom er speciaal voor naar Thermen Bad Nieuweschans. Geniet!

Proef de natuur én het seizoen

In een rustige, prachtige omgeving en omringd door luxe geniet je in Restaurant Norell van culinaire verrassingen en heerlijke wijnen. Wij geloven erin dat verantwoord eten een bijdrage levert aan een goede gezondheid en vitaliteit. Zorg en aandacht staan voor een mooie culinaire beleving.

Veel van onze producten komen rechtstreeks van het land óf uit onze eigen kruidentuin. En zijn door onze leveranciers met liefde geproduceerd en uitgezocht. Waar mogelijk hebben we de voorkeur voor biologisch geteeld én vol van smaak. Dat we rekening houden met wat de seizoenen ons te bieden hebben, is daarom vanzelfsprekend.

De keuken van Norell

Chef-kok Stefan Steinigeweg en zijn team nodigen je uit om te genieten van pure gerechten- vol van smaak, want altijd uit het seizoen én met liefde bereid.

De gerechten zijn geïnspireerd op de Scandinavische keuken, de ingrediënten zijn vooral lokaal, zoveel mogelijk uit de Groningse regio. Door een combinatie van moderne én traditionele kooktechnieken en het gebruik van regionale ingrediënten (soms zelfs uit eigen ‘achtertuin’), creëert het keukenteam eigentijdse gerechten in de stijl van de Nordic Cuisine.

‘Håper det smaker’, oftewel ‘Eet smakelijk!’’.

100% duurzaam!

Doel om medio 2024 volledig gasloos en dus ‘all-electric’ te zijn.

Lees er alles over

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau!

ONTDEK MEER

Maak een keuze.