Reserveren
NL

Sauna faciliteiten

Maak je saunabezoek compleet

Naast de sauna's vind je diverse andere faciliteiten in de Saunatuin en op het Saunaplein. Vergeet ze niet te bezoeken!

Haardpaviljoen

Wat is er nog meer?

Voetenbad
Warm je lichaam alvast een beetje op voor je saunabezoek in ons voetenbad. Je warmt uw voeten op met water van 40°C. Dat verbetert het effect van je bezoek aan de sauna, want je lichaam voert daardoor de afvalstoffen beter af.

Scrubzouthoek
Wil je een huid die straalt? Met scrubben in onze scrubzouthoek verwijder je dode huidcellen die het ‘ademen’ van je huid via uw poriën bemoeilijken. Na een behandeling met scrubzout voelt je huid jonger, zachter en gladder aan. Dat merk je meteen.

Haardpaviljoen
In een van de relaxte bearchair in ons haardpaviljoen kun je heerlijk bijkomen van je saunaronde. Middenin onze saunatuin staat dit paviljoen, waar je rustig en ontspannen rond het aangename haardvuur kunt zitten.

Afkoelpaviljoen
Breng je lichaam na bezoek aan de sauna terug op de gezonde temperatuur. Met een bezoek aan ons afkoelpaviljoen voorkomt je nazweten, hoge bloeddruk en hoofdpijn. Bovendien maakt je lichaam het gelukshormoon endorfine aan. In ons afkoelpaviljoen kun je afkoelen met onder meer een koude nevelstraat, een koud dompelbad, diverse koude douches en een schaal met crushed ijs.

Restaurant Waters of the World

Geniet en laat je culinair verrassen in dit restaurant met een vermelding in de Lekker500!

Culinaire verwennerij

Massages

Maak je verblijf compleet met een heerlijke, ontspannende behandeling!

Voor een complete beleving

Maak een keuze.