Webshop
Cadeaubox Samen Genieten Thermen Soesterberg

NIEUW: Samen Genieten Box!

Een prachtige cadeaubox, inclusief twee sauna-entreebonnen én Babor ampullensets, verpakt in een luxe cadeaubox voor slechts 59,-.

Lees meer

Sauna & wellness faciliteiten

Ervaar en beleef nóg meer tijdens jouw wellnessdag

Naast onze heerlijke thermale baden, sauna's en restaurants kun je van nog veel meer genieten in ons kuuroord. Ontdek dus ook vooral de faciliteiten in de Saunatuin en op het Saunaplein.

Doen, hoor. Daar word je blij van!

Haardpaviljoen

Ervaar en beleef ook...

Het voetenbad
De eerste stap van jouw saunagang? Die zet je in het voetenbad. Hiermee warmt je lichaam alvast een beetje op voor je saunabezoek. Dat is naast een goede ook een gezonde start. Het water is 40°C, een paar graden hoger dan je lichaam en daardoor heel aangenaam. Een voetenbad verbetert de werking en het effect van de sauna, je lichaam voert afvalstoffen beter en sneller af.

De scrubzouthoek
Laat je huid stralen, breng ook zeker een bezoekje aan de scrubzouthoek. Door je huid zachtjes tot mild te scrubben, verwijder je dode huidcellen. Hierdoor maak je je huid diep schoon én kunnen de poriën in je huid beter ademen. Na een behandeling met scrubzout voelt jouw huid jonger, zachter en gladder. En dat merk je meteen.

Het haardpaviljoen
Middenin onze Saunatuin vind je het haardpaviljoen. Een fijne plek om te rusten en ontspannen. Neem plaats in een van de Bear Chairs rond het knisperende haardvuur en kom bij van je saunaronde of dompelmoment in het thermale bad. Dit is ook een goed moment om je vochthuishouding op peil te brengen: neem vooral een lekker drankje. 

Afkoelpaviljoen
Een saunagang afgerond? Dan is het tijd om af te koelen in het Afkoelpaviljoen. Hier breng je je lichaam weer terug naar een gezonde temperatuur. En de afkoeling is ook nog eens heel prettig, dat ervaar je meteen. Ook het tintelende gevoel op je huid is heerlijk!
 
Met een bezoek aan het Afkoelpaviljoen voorkom je nazweten, hoge bloeddruk en hoofdpijn. Bovendien maakt je lichaam hierdoor het gelukshormoon endorfine aan. In het paviljoen kun je afkoelen met onder meer een koude nevelstraat, een koud dompelbad, diverse koude douches en een schaal met crushed ijs. 

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

Samen Genieten

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Twee sauna entreebonnen voor slechts 59,-. Verpakt in een luxe cadeauverpakking.

Maak een keuze.