• Retreats
app afbeelding thermen v3

NIEUW: Thermen Resort Account

Hiermee heb je altijd toegang tot je persoonlijke Thermenfans voordelen, je reserveringen, gegevens en een heerlijke dosis ontspannende inspiratie.

Lees meer
Wat wil je reserveren?
Entree incl. sauna Entree Thermaalbad
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher

Gezichtsbehandelingen

Maak je dagje wellness compleet en boek een van onze heerlijke gezichtsbehandelingen

Ontspannende gezichtsbehandelingen

Thermen Bad Nieuweschans heeft voor jou een groot aanbod aan gezichtsbehandelingen. Weldadig voor jouw totale ontspanning en rust. Maak je dagje wellness compleet en boek een van onze heerlijke gezichtsbehandelingen.

VARIANTEN EN PRIJZEN
Skinovage | 50 min
€79,95 p.p.
Skinovage | 65 min
€94,95 p.p.
Cleanformance | 50 min
€79,95 p.p.
D-stress combi | 50 min
€79,95 p.p.

Anti-aging gezichtsbehandelingen

Bescherm je huid en houd je cellen jong met onze speciale anti-aging behandelingen. Voor ieder huidtype én leeftijd bieden we een anti-aging behandeling die bij jou én je huidbehoefte past. Al vanaf 30 jaar.

VARIANTEN EN PRIJZEN
HSR Lifting | 65 min
€99,95 p.p.

Specialistische gezichtsbehandelingen

Je gezicht is sterk en kwetsbaar tegelijk. Iedere huid is anders, maar voor ieder huidtype en ieder huidprobleem is een oplossing. Onze uitvoerig geteste Dr. BABOR behandelingen bieden dé oplossing voor concrete huidproblemen en zorgen voor een optimaal resultaat zonder geur- en synthetische kleurstoffen.

VARIANTEN EN PRIJZEN
Neurosensitive | 65 min
€94,95 p.p.
Detox | 65 min
€94,95 p.p.
Collagen Lifting | 65 min
€94,95 p.p.
Purity | 65 min
€94,95 p.p.
PERSOONLIJK

NIEUW: Gezichtsbehandeling op maat DR. BABOR PRO

De ultieme gezichtsbehandeling op maat. Wilt u gericht aan een doel werken of bent u op zoek naar een specifieke huidverzorging? Bij deze behandeling bespreek je met onze Beauty Expert wat we tijdens de behandeling gaan aanpakken. Je ontvangt ook persoonlijk advies voor jouw huidverzorging thuis.

VARIANTEN EN PRIJS
Behandeling op maat | 65 min
€99,95

Gezichtsbehandelingen

Thermen Bad Nieuweschans heeft voor jou een groot aanbod aan gezichtsbehandelingen. Weldadig voor jouw totale ontspanning en rust. Maak je dagje wellness compleet en boek een van onze heerlijke beauty- of gezichtsbehandelingen. Je bent het waard!

Het cosmeticamerk BABOR, dat in onze salons gebruikt wordt, is van topkwaliteit. Vele toonaangevende spa’s en wellnessresorts van over de hele wereld kozen net als wij voor deze mooie producten.

Beauty centrum

In het prachtige beauty centrum van Thermen Bad Nieuweschans heb je een ruime keuze aan massages, maar ook lichaams- en gezichtsbehandelingen. Verwen jezelf met onze ultieme wellness ervaring.

Kies uit verschillende unieke massages, een heerlijk Groninger Koolzaad hamam ritueel of ga voor die pure aandacht voor je voeten bij onze pedicure.

Ons deskundige team van schoonheidsspecialisten en masseurs staat zeven dagen per week voor je klaar om je heerlijk te laten genieten en ontspannen. 

Gun jezelf een extra cadeautje op je saunadag!

100% duurzaam!

Doel om medio 2024 volledig gasloos en dus ‘all-electric’ te zijn.

Lees er alles over

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau!

ONTDEK MEER

Maak een keuze.